vorige |volgende pagina 9

As zondag 10 maart 12:00 uur thuis tegen Nieuwerkerk 4-3-2019 8:14:02
Verzamelen 11:15
Kleedkamer 11:30

As zondag spelen we thuis tegen de huidige koploper van onze competitie. Het wordt tijd dat weer zelf weer gaan winnen en waarom niet gewoon as zondag tegen de kinderen van Nieuwerkerk. De tegenstander is jong en fit en zet vroeg druk maar we hebben gezien dat wij goed vanuit een gesloten verdediging kunnen spelen. Je zal zien dat als we weer voorelkaar knokken dat we ook tegen Nieuwerkerk niet kansloos zijn. tot donderdag!!


As zondag 3 maart vrij ivm vakantie 25-2-2019 8:56:42
Gisteren een zeer goede team prestatie geleverd tegen Besiktas. We begonnen zeer sterk en kwamen ook op voorsprong. De 4-4-2 stond als een huis en het middenveld en verdediging werkte keihard. Jammer dat de tegenstander aan de bal iets sterker was dan wij en vooral het "steken" tussen de back en centraal, maar ook de combinatie met hun rechtshalf/buiten werd ons 3x fataal. Vlak voor rust kregen we een pingel (verdiend) en werd het 2-3. Weer een wedstrijd waar er een resultaat gehaald kan worden alleen lukt het niet de tegenstander van scoren af te houden. We moeten als middenveld toch meer vertrouwen in de 1 tegen 1 van de verdediging en druk op de bal bblijven geven zodat de eenvoudige paas niet gegeven kan worden. Verder moet vooral Xander "aan de binnenkant" dekken. Voorin moeten Bas/Jos hun centrale verdedigers in de gaten houden. Nu gebeurde dat niet echter profiteerden wij ook niet van het feit dayt er vaak 1 tegen 1 of zelf 2 tegen 1 had kunnen staan voorin.

Na rust de 3-3 en daarna kon het een tijdje alle kanten op. Zeker met verse wissels was het spannend geworden. Nu volgde er een omstreden pingel voor Besiktas na "hands". Jammer voor ons dat deze pingel nooit uit wordt geven maar het is niet anders. De 5-3 volgde ook nog en daarna was het gedaan met deze verder sportieve / leuke wedstrijd.

Prima scheids en prima tegenstander alleen jammer van weer een verlies partij.Wordt tijd om weer eens te winnen! Tot donderdag.


As zondag 24-2-2019 om 12 uur thuis tegen Besiktas 17-2-2019 17:30:14
Verzamelen 11:15
Kleedkamer 11:30

Vandaag een mooie pot gespeeld tegen de koploper Victoria. Met een selectie van 12 man zijn we naar Vlaardingen gegaan. Iedereen was op tijd aanwezig en zelfs de ballen, het veld (lekker gras) en het weer was top voor een leuke middag voetbal. Onze start was eigenlijk prima en de tegenstander had wel iets meer de bal maar wij waren zeker gevaarlijk. Soms leek het zelf alsof we een beetje verbaasd waren hoe vrij Pier / Ernesto centraal stonden voor het opzetten van de tegen aanval. Het compacte / lager staan werkte eigenlijk best goed. Bij een corner maken zij de 1-0. Kees gaat het kopduel aan en Rene krijgt de bal ongelukkig tegen de arm. De Victoriaan bedenkt zich niet en scoort. Niks aan de hand maar wel jammer omdat er tot dan toe weinig aan de hand is. Wij scoren eigenlijk vrijwel direct de gelijkmaker. Goedballetje Ernesto en de voorzet van Bas wordt door Jos prima binnen gelopen. De 14 jarige grens steekt echter volledig onnodig de vlag omhoog en de scheids keurt de goal af. Echt jammer en die gasten hebben dat soort onzin eigenlijk niet nodig. Daarna krijgen we zeker nog 2 kansen waar Bas Jos vindt en ook wij krijgen een corner. De tegenstander is echter " op de flanken" zeer snel en gevaarlijk. Onze backs Xander en Rene hebben het moeilijk al blijft iedereen zich wel aan de afspraken houden. Nog voor rust kan de tegenstander 2x keer steken en de buitenspelers van Victoria weten wel raad met de geboden kansen. Overigens is geen van de goals aan de goed keepende Daan te wijten. Bij rust wordt er netjes doorgewisseld en blijven we in de 2e helft vanuit onze posities voetballen. De tegenstander neemt wat gas terug en vindt niet echt grote openingen. Een lange bal van Daan komt bij Jos die de 3-1 maakt. Vervolgens mist Victoria nog 2 grote kansen en krijgt Rally de mogelijkheid om de 3-2 te maken. Helaas lukt het niet en ook een 1 tegen 1 van Jos red de keeper. Uitslag 3-1 tegen de koploper. Echt zo een wedstrijd waar " als alles meezit" er gewoon een puntje inzit. Wel moeten we blijven voetballen en proberen het spel te verzetten. Nu wordt soms te snel de lange bal gekozen en dan komt de verdediging uiteindelijk " adem te kort". Rondspelen kan natuurlijk als je binnen je positie de bal weer terug wilt hebben door actief aan te bieden.

Als laatste. Blijf elkaar positief steunen en zeker aan het einde van een wedstrijd als we moe worden gaan er zaken verkeerd. Elkaar echter blijven motiveren met een " kom op" moet echter gewoon kunnen. Verder als een bal kut is, dan kan je dat zeggen maar echt nodig is het niet. Immers weet de speler in kwestie dat zelf ook wel.

tot zondag !!


Zondag 17 februari 11:00 uit tegen Victoria 14-2-2019 14:25:23
9:45 Verzamelen
10:30 Kleedkamer
11:00 Start van de wedstrijd.

Maanan, na een zalig lange winterstop eindelijk weer lekker ballen met zijn allen. Een mooie gelegenheid om een paar plekken te stijgen op de ranglijst in ieder geval. We gaan ervoor!!

Lees voor jezelf nog even het verslag van de thuiswedstrijd zodat je weet wat ons te wachten staat.


27 januari 10;00 thuis tegen Kethel 21-1-2019 8:01:49
9;15 Verzamelen
9;30 Kleedkamer
10;00 Starten

Na een zalige winterstop eindelijk weer eens met zijn allen voetballen. Een prima tegenstander en veld dit keer bij onze buren en topspeler tobias die er weer eens bij kon zijn, zalig. De eerste helft hadden wij een aantal goede kansen, echter had Jos het vizier niet op scherp. De tegenstander werd vooral gevaarlijk door linksback Xander uit zijn positie te lokken waardoor Pier/Kees/Damir hier moesten helpen vooor de doorkomende rechtshalf van de tegenstander. Dat leverde ook de 1-0 op. Bij de 2-0 was het jammer dat Kees ging voor (in dit geval de mislukte) lange bal. Damir stond vrij dus dat was niet nodig. Verder viel op dat W "erg laag" stond. Van druk zetten op het middanveld is dan geen sprake waardoor de tehenstander eenvoudig lang balbezit kan hebben.

De 2e helft speelden we 4-3-3. Achterin bleven we nu beter in positie echter op het midden kwamen we nu een mannetje te kort. De tegenstander scoorde er nog 3 en wij maakten nog een mooie ee treffer. Geen man overboord maar het moet echt (positioneel!) wat beter. tot donderdag.

Page 1  Page 2  Page 3  Page 4  Page 5  Page 6  Page 7  Page 8  Page 9  Page 10  Page 11  Page 12  Page 13  Page 14  Page 15  Page 16  Page 17 


79 Entries found. Page 9 of 17, entries 39 to 35.