vorige |volgende pagina 8

zondag 14 april, 9:30 LMO thuis 8-4-2019 10:06:23
Verzamelen 8:45
Kleedkamer 8:55
Start wedsatrijd 9:30

Gisteren ondanks de marathon iedereen netjes op tijd aanwezig tegen besiktas. Helaas was Pier door zijn rug gegaan maar toch 13 man aanwezig. De eerste helft ging eigenlijk zoals we graag willen. De tegenstander heeft de bal en wij verdedigen en schakelen snel om. Wij kregen op deze manier een paar grote kansen maar helaas scoorden wij niet. Zeker als we allemaal nog fris zijn staat de organisatie als een huid en kunnen we gewoon goed verdedigen. Het midden met Phillipe en W is gewoon sterk. En ook Jan en Ernesto komen af en toe goed mee en krijgen de kans om een goede voorzet te geven. Achterin wordt de zone dekking goed gedaan bij de backs en centraal is het eigenlijk altijd wel degelijk met Kees en Damir/Frank.

Anway.. Moet even werken en uiteindeljjk verloren we 7 - 2... 2x Jos op anangeven van Bas nadat Phillipe de bal had veroverd. De 7 tegengoels waren helaas door snelle aanvallers / vermoeidheid aan onze kant en een blundertje...

tot donderdag!


Zondag 7 april 12:00 UIT naar Besiktas 4-4-2019 8:28:39
Verzamelen VOC 10:30
Vertrek 10:40
Kleedkamer: 11:25
Start wedstrijd 12:00

Mannen as zondag tegen onze Turkse vrienden van Besiktas. De thuiswedstrijd was een zeer leuke pot dit jaar dus ik heb er wel weer zin in. Natuurlijk hebben we daar uit best een nare wedstrijd gespeeld maar laten we ons gewoon weer van onze beste kant zien en ons best doen voor een mooi resultaat.

Snollebollekes uit was een top feest! Volgend jaar met het hele team verplicht aanwezig...;-))


As zaterdag 30 Maart, Snollebollekes UIT 25-3-2019 13:01:42
Verzamelen 14:00 Achterkant R'dam CS
Vertrek 14:05
Aankomst Geldredome 15:30 DIRECT VLAMMEN!!
Kledingkeuze: Feestelijk

Gisteren zeer verdiend een punt binnen gehaald tegen het sterker geachte TOGB. Rene had Remeo gevraagd om mee te doen en dat deed ons middenveld zichtbaar goed. Op het moeilijk bespeelbare veld speelden wij een zeer goede wedstrijd. De afspraken zijn bij iedereen nu helder en dat maakt dat het "verdedigend" gewoon goed staat. Centraal midden is Phillipe zeer belangrijk door zijn duelkracht / instelling en het zichzelf op het juiste moment verdedigend/aanvallend inschakelen. De spitsen Jos en Bas bleven vandaag goed bij de centrale mensen waardoor het aanvalsspel van TOGB niet verrassend werd. Alles wat er te doen was pakte Daan vrij eenvoudig en er was in de 2 helft zelfs een wereld redding bij in de rechter hoek. Hoe kan het dan dat we deze wedstrijd niet winnen? De reden is eenvoudig. Spits Bas kreeg een groot aantal kansen die allemaal om zeep werden geholpen. Verder kregen ook andere spelers nog wel "mogelijkheden" maar was de afronding te gehaast / niet goed / zelfzuchtig. Jos maakte wel een prima 1- 0 op aangeven van Bas, maar dat was het dan wel. Je weet dat tegenstander TOGB wat meer gaat drukken en een foutje is dan snel gemaakt. Dit keer ging helaas Rene de fout in met een verkeerde terugspeelbal 1-1. Zeer teleurstellend maar gelukkig niet verloren. Een leuke voetballer erbij op midmid helpt natuurlijk maar de rest van het team speelde gewoon erg solide / degelijk. Het is hopen dat Erneusto en Pussy Lounge Jan snel hun vorm gaan halen. Immers maakt dat het voetballen en stuk eenvoudiger.

tot zaterdag!!


Zondag 24 maart 12:00 thuis tegen TOGB 18-3-2019 8:45:43
11:15 Verzamelen
11:20 Kleedkamer
12:00 Starten

Gisteren de degradatie kraker verloren tegen Steeds Hoger met 4 - 3. De tegenstander begon met 10 man en wij leken alles op orde te hebben totdat bleek dat Damir nog zat te kakken. Pussy Lounge Jan begon daarom toch in de basis en Robiel moest een linie zakken. In plaats van het 10-tal Steeds Hoger sperlers bij de keel te grijpen gaven we ze alle tijd en ruimte om hun enige sputs in te spelen die om beurten het Frank en Rene lastig maakte. Binnen no time stond het derhalve 1 - 0 voor de thuisploeg. Indien er geen druk op de bal is dan kan een verdediger of middenvelder de bal eenvoudig inspelen op een spits. vaak blijven we naar achter lopen waardoor het ook tegen 1 man altijd gevaarlijk wordt.

We bleven echter wel ons best doen om te voetballen en de tegenstander leek wat meer te gaan verdedigen. Ook het middenveld waar vooral de duel kracht van Phillipe en de obvertal van 4 tegen 3 de overhand begon te krijgen maakte dat een voorzet van Tobi bij Pussy lounge Jan kwam en Jos de gelijkmaker binnen tikte. Ook volgde snel de 1-2 door Kees. Helaas kwam de tegenstander weer met 11 door een binnen loper en was de organisatie even weg. Vooral de inspeel kaats goal van de tegenstrander was impressive en liet Daan helaas kansloos. 2-2. Rene maakt ondertussen vrij vaak een overtreding en krijgt zijn laatste waarschuwing. Vlagger bas Schreeuwt naar de uit gescheten Dqamir dat hij moet invallen. Helaas begrijpt hij het niet helemaal en blijft lekker zitten. 5 minuten later bij weer een overtreding van Rene (kleintje, dat dan wel) krijgt hij geel. de scheids had hem deze immers beloofd bij de eerst volgende overtreding. Nu is Steeds Hoger weer iets beter en maakt Ernesto hands (was dat wel zo??) net buiten de 16. De vrije trap gaat er keihard in, 3-2. Gelukkig beschikken wij over een uitetsekende luchtmacht en kopt Phillipe de gelijkmaker binnen voor rust. 3-3.

De wedstrijd kan alle kanten op. inmiddels heeft Steeds Hoger zelfs en wissel De tegenstander begint weer goed en krijgt een paar kleine kansen. Bij een lange bal die tussen Daan en Rene valt schreeuwt Daan dat hij hem heeft. Rene blijft er vanaf en de stips kan de bal nu intikken in een leeg goal. Helaas een blundertje van de voor de rest prima keepende Daan. Dit is het stratsein voor eigen onze beste 2e helft van het seizoen. Tobi krijgt het op zijn heupen en kan alleen met geweld gestopt worden. Achterin winnen we alle duels en ook op het midden gaan we zelfs goed combineren en de spitsen aan spelen. Jos is in de dekking aanspeelbaar en Ralf krijgt goede kansen. Helaas krijgen we niet waar we rechtr op hebben. Immers een penalty / rood was op zijn plaats geweest na de overtreding op Jos. Maar ook zonder deze naai actie hadden we gewoon een goal moeten maken. De wedstrijd eindigt weer in een nederlaag 4-3.

Tot as donderdag.

Ps. nu nog maar 11 spelers op de ljst. laat je team zeker nu niet zakken en kom gewoon voetballen.


Zondag 17 maart uit tegen Steeds Hoger om 9:30 11-3-2019 8:14:41
Verzamelen op Voc: 8:30
Vetrek naar Steeds Hoger 8:40
Kleedkamer 9:00

Gisteren tegen de koploper Nieuwerkerk een mooie pot gespeeld. Windkracht 8 maakte dat de omstandigheden zeer lastoig waren. Wij waren met 12 man, echter iedereen was gewoon op tijd en had getraind (behalve Jos, dus die begon met vlaggen). De tegenstander druppelde een beetje binnen en het leek alsof ze dachten wel eventjes makkelijk te gaan winnen. Wij begonnen echter met wind tegen en speelden zeker aan het begin van de eerste helft zeer sterk. De 1 - 0 was zelf weergeloos. Phillipe speelde de bal op Kees die een briljante voorzet gaf op de inlopende Bas die zalig binnen kopte. Hiermee werdd de tegenstander wakker. Wij bleven echter goed staan en vooral de steekballen waren iedere keer te hard. Ook bleef het middenveld goed naar de bal verdedigen. Achterin met oa Phillipe maar ook Kees, Damir en Xander spoeelde waanzinnig sterk. Duels werden overal op het veld echt uitgevochten tegen de jong fitte tegenstanders. Er volgden een enorm aantal corners die vaak met hangen wurgen naast gingen maar we bleven dus overeind. Uiteindelijk kreeg Nieuwerkerk wel de goal waar ze recht op hadden. Dor de wind werd de bal niet goed genoeg weg gewerkt en schoot iemand hem in van randje 16. Rust 1-1 en windkracht 8 in de rug. De zou dus kansen moeten bieden. Bas besloot 4-3-3 te gaan spelen om te voorkomen dat de tegenstander via de backs eenvoudig zou kunnen opbouwen. De tegenstander werd almaar gefrustreerder en kreeg zelfd (terecht) een rode kaart. Wij profiteerden echter niet en dat mogen we ons verwijten. Helaas lukte het niet elkaar de bal goed toe te spelen. Hierdoor kregen we nauwelijks kansen. De tegenstander kreeg ook weinig kansen maar maakte wel de 1-2. Kees werd geraakt en bleef liggen. Jan had de bal uit kunne spelken maar koos voor een bal op de spits. Deze werd onderschept en de tegenstander profiteerde van de wanorde achterin. Heel erg zuur dat we weer met lege handen staan. Groot compiment echter voor hoe wij met elkaar omgaan in het veld en daarbuiten. Iets beter inspelen en wat meer vertrouwen dan gaan we echt nog wedstrijden winnen.

Tot donderdag/zondag!!

Page 1  Page 2  Page 3  Page 4  Page 5  Page 6  Page 7  Page 8  Page 9  Page 10  Page 11  Page 12  Page 13  Page 14  Page 15  Page 16  Page 17 


79 Entries found. Page 8 of 17, entries 44 to 40.