vorige |volgende pagina 7

Zondag 15 september 9:30 Thuis tegen TOGB 9-9-2019 8:56:13
Verzamelen: 8:45
Kleedkamer: 9:00
Start wedstrijd 9:30

Tegenstander TOGB heeft 2-2 gespeeld tegen Neptunes-Schiebroek. Het beloofd dus weer een zware pot te worden tegen een zeer waarschijnlijk gelijkwaardige tegenstander.

Tot donderdag!


Zondag 8 september 12:00 thuis vs Leonidas 5 8-9-2019 18:42:21
Verzamelen: 11:15
Kleedkamer: 11:30
Start 12:00
0-1 achter.

Voor dit moment was er nog een voorbereiding op de wedstrijd tegen Leonidas 5 en 1 minuut speeltijd.

HET DEBUUT VAN RHINUS! Welkom kerel!

De voorbereiding begon met een professioneler ogende warm up dan die van de tegenstander maar schijn bedriegt.
Jos, als vervangende coach voor Bas, maakte direct na de warm up een wenkbrauw omhoogtrekkende opstelling bekend.
Niet veel verrassingen maar wel een hele grote. Ewoud, ons aller Heineken, op de rechts half positie. Dat mag verrassend genoemd worden en de vraag is hier of Jos z'n hand niet overspeeld. Dat zou later blijken.

Maar goed, de tegenstander had nog maar 10 spelers beschikbaar op het moment dat de wedstrijd op het punt van beginnen stond en we dachten daar een voordeel uit te kunnen halen maar net voor Peter (die vervangend scheidsrechter wilde zijn tot de echte scheidsrechter ,met openbaar vervoer vanuit Den Haag komende, zou arriveren) wilde beginnen kwam de elfde speler van Leonidas 5 aanlopen. En wat voor een.

De aftrap, en daar was ie al, de 0-1.
Een hoge bal in het centrum landend, net buiten onze 16, stuitte een keer tussen Kees en Damier en kwam daarna netjes in de voeten van de Leonidas spits die de bal netjes met buitenkantje rechts langs de paal schoot, Daan kansloos latend.
We speelden de bal redelijk rond en de opbouw van achteren uit naar het middenveld liep redelijk. Bijna alles ging wel over onze linker kant en door het midden maar dat had een rede.
Een pass, vanuit het middenveld door het hart van onze verdediging gestoken werd niet onderschept en Leonidas nummer 4, veruit hun best speler, liep door de verdediging en rondde mooi af. 0-2.

VOC 7 had wat mogelijkheden met onder andere een vrije trap net buiten de 16 die helaas door Jesse werd over geschoten. Even gaan oefenen op donderdag Jesse.
Er werd hard gewerkt door onder andere Rick voorin. Hij probeerde zich een aantal keren door snelle acties vrij te spelen voor een schot maar het lukte niet echt. Hij zou soms voor een simpele kaats moeten gaan of een balletje breed maar hij moet zeker z'n acties blijven maken. Daar komt veel gevaar uit.

Leonidas weer. Hun nummer 4 kreeg de bal aan onze rechterkant. Rene was even weg uit de rechts back zone maar Kees schoot te hulp. Hoe die kerel de bal, bijna vanaf de achterlijn met twee van onze spelers voor zich, in de goal kreeg was knap maar het stond 0-3.

Een paar minuten later kreeg VOC een hoekschop en de afvallende bal kwam bij Ewoud die de bal weer direct in het strafschopgebied van Leonidas bracht en waar Rick de bal in de uiterste linkerhoek van de goal wist te schieten. 1-3 en weer alles om voor te spelen.

In de rust werden er wat wissels doorgevoerd waaronder Ewoud er af en Rene op zijn positie. Het Heineken experiment was mislukt op rechts half.
Damier ging naar rechts back en Frankie kwam in het centrum te spelen.

In de tweede helft liep het wat beter.
Er zat wat meer voetbal in de ploeg maar toch konden we niet voorkomen dat de nummer 9 van Leonidas aanlegde van buiten de 16 en Daan in de goal als aan de grond genageld keek hoe de bal erin vloog. 1-4.
Maaarrrr, we gaven niet op. Bleven knokken en best aardig voetballen.
Na een mooie aanval scoorde Jantje de mooie 2-4 en we wilden meer.
Maar daar was die @%#$#& Leonidas nummer 4 weer. Hij speelde een van hun middenvelders in, liep zelf door en kreeg de bal via een mooie lob over onze verdediging weer in z'n voeten en maakte het fraai af. 2-5.
Maar nog gaven we ons niet gewonnen.
Rene kreeg de bal bij de rand 16 van Leonidas en tikte de bal door naar Robiel die in hun strafschop gebied liep en daar werd getorpedeerd toen hij de bal aan probeerde te nemen. Een terechte strafschop die netjes door Jos werd omgezet in de 3-5.

Al met al een lekkere pot voetbal waar we weer verder op kunnen bouwen met de nieuwe spelers als goede aanwinsten.
Deze uitslag past overigens goed in de filosofie om te zorgen dat we niet willen overwinteren in de beker.

Weer lekker fel trainen donderdag en zondag weer aan de bak.
Tot donderdag mannen!‘ge-Aarnoudset worden’: Buurtjes - VOC 1 - 2 winst 1-9-2019 16:36:45
Het nieuwe seizoen is gestart en dat hebben ze geweten. De nieuwe aanwinsten laten meteen van zich spreken. Dat was vooraf geen zekerheid gezien de zeer professionele warmloperij van onze buurtjes. Keeper Daan was ongelooflijk belangrijk in de eerste helft door grote kansen, door een aantal foutjes van ons, te neutraliseren. Aanjager Jesse, kerel, fijne vent, wat een energie breng jij. We probeerden te voetballen en dat begint met de bal veroveren en naar je eigen maten rondspelen. Een sterk jagend middenveld stond in de eerste helft en zorgde voor veel veroveringen. Het rondspelen ging niet altijd even goed, maar vaak ook wel omdat de tegenstander ons de ruimte gaf. Een zure handsbal van Robiel werd terecht bestraft met een pingel. Maar Daantje! Koning! Hij tikte hem uit de hoek. Onze debutant Heineken op de linksback voldeed boven verwachting (let wel, de verwachting was rampzalig ver onder zeeniveau). Kort op de man heeft zijn tegenstander geen pepernoot klaargemaakt! Verdedigend well done!

De tweede helft begon onrustig omdat de op linksback ingevallen hockeyer X zijn man veel te veel ruimte gaf. Ook Erneusto in plaats van W op de mid mid was ff wennen. De ruimte tussen midden en achter linie lag open. Hieruit scoorden de buurtjes met een prachtige pegel in de kruis. Daan had m makkelijk kunnen hebben zei hij nog. Dit was een wake-up call en VOC herpakt zich. De legendarisch pre-assist van de altijd robuuste Kees vanuit de laatste linie zette Bas aan tot 1 van zijn befaamde rushes met een voorzet waar onze nieuw (met onderbroek douchende jongeling maar dat leert hij nog wel af) Rick wel raad mee wist! Schitterende goal. Maar nog niet zo schitterend als de nieuwe uitspraak ‘ge-Aarnoudset worden’. Vader Rene en zoon Rick… wat een combo. Rene gaat diep op snelheid (wat dat ook moge betekenen) en geeft vanaf de cornervlag een prachtige voorzet bij de 2e paal. Met extreme inzet werd deze gehaald door zoon Rick die hem door de benen van hun verbouwereerde keeper schiet! Wat een goal. Jammer dat de supporterende mamma Arnoudse net op dat moment een Zalando bestelling plaatste op haar mobieltje.

Inmiddels was het oudste trio op de bank beland en viel op dat Damir, met minder kilo’s weer fit aan het worden gaat, en dat Jos meer graspollen omploegde dan een leger mollen in de tuinen van de koningin. De 150 jaar ervaring op t bankie concludeerde dat, als we voetballen, we t leuk doen. Ballen veroveren en rondtikken dus.

De 3e helft met bier en friet was feest, zeker toen de naar Belgie afgereisde Pier voor Nop op de F1 tribune bleek te zitten.

Daan, Rene en Rick mogen vannacht groots dromen! Xander heeft beloofd weer te trainen.

Mannen, we hebben genoten!Voc 7 wint de beker 19-8-2019 13:32:08
Verzamelen Neptunus-Schiebroek 11:15
Kleedkamer 11:30
Start wedstrijd 12:00

Mannen 1 september gaat de beker van start voor seizoen 2019 - 2020. Verder staan ook de competitie wedstrijden vast in het schema. Mocht je nu al weten welke wedstrijden je moet missen vul dan snel de website bij op de bekende manier.

Tot donderdag


Conjos 1 Kampioen!! 13-8-2019 15:58:03
Zondag as. 02 juni 2019)
12:00 uur: VOC 7 - ABB 11
11:00 uur: Verzamelen
11:15 uur: Kleedkamer

Zondag was een mooie voetbaldag.
Semi bewolkt, af en toe een zonnetje en dat met een 20 graden celsius.

16:15 verzamelen op het Studenten complex van ABB. Het blijft een onwennig tijdstip, maar het complex van ABB is dat allesbehalve.

Toen we aankwamen zetten had net Conjo's 1, met steun van MDMA, (Vrouwenteam van ABB) met 11-1 gewonnen en daarmee de titel behaald. Dit betekende een vol complex met veel dronken chickies.
Helaas moest er ook nog gevoetbald worden.

Na een kleedkamer wisseling (de 1e stonk naar bier) stonden we om 16:45 uur aan aftrap. My heart will go on van Celine Dion knalde uit de speakers en dit was ook op veld 2 goed te horen. Symbolisch voor het zinkende schip dat VOC7 heet?

Met Eric B.op het middenveld en Rick de zoon van René in de spits begonnen we scherp en fel aan de wedstrijd. Duels werden zowel voorin, op het middenveld als achterin gewonnen en ook de bal kregen we bij een speler met hetzelfde shirt.

Met goed samenspel probeerden we aan te vallen. Echter doordat we net ver van de eigen goal af speelden was het een lange weg naar de goal van de tegenstander.

Desalniettemin had ABB niet direct een antwoord op ons spel. Een aantal schoten van buiten de zestien (billenknijpen) maar Daan keepte een sterke pot en had hier telkens een antwoord op.

Na 20 minuten gaat het toch mis. Met een steekbal binnendoor komt de ABB in de zestien en straft dit genadeloos af. 1-0

Deze goal bracht ons niet uit de concentratie. Vijf minuten later maken we zelfs de 1-1!
Rik versiert een vrije trap op een mooie plek buiten de zestien. Kees schiet hard op de goal. De keeper heeft de bal niet klem en René! scoort zijn eerste goal voor het (vlaggenschip) VOC 7.

Na ongeveer een half uur spelen vallen onze 2 invallers Eric B. en Rik beide geblesseerd uit. Thijs Brinkmann komt binnen de lijnen. Alleen Thijs Brinkmann. Tot de rust hebben we gevoetbald met 10.

Het ondertal had direct resultaat op het veldspel. Positioneel stonden we de eerste 30 minuten goed. Hierdoor werd ABB gedwongen om de opbouw te laten verlopen via de backs. Met een man minder lukte dit niet meer en kon ABB opbouwen via het midden en lieten ze een man vanuit de verdediging inschuiven. Wat in de laatste 10 minuten van de 1e helft in 2 goals resulteerden. Ruststand 3-1.

De 2e helft weer met 11. Eric W wilde zich opofferen waardoor we de wedstrijd voltallig konden vervolgen. De verwachten was tegenhouden. Maar ABB vond het wel goed waardoor ook wij weer de mogelijkheid kregen om te voetballen. Het veld werd vervolgens heel groot waardoor er veel ruimte ontstond. Uiteindelijk maakte de fitte(?? niet dik en brak..) studenten hier goed gebruik van en raakte bij ons de tank leeg: 8-1.

Op papier een dikke nederlaag, maar enigzins vertekend. Wij spelen een kwartier met 10 man en zij hebben 5 wissels.

Belangrijk: Na de wedstrijd werd er door de meeste nog gezellig een biertje gedronken. De speakers waren inmiddels opgeblazen en de vrouwen goed lam. Bas en Rally, jullie hebben wat gemist!

Zondag een herkansing tegen ABB, ditmaal tegen 11.
Ik kan me herinneren dat ook deze studenten niet dik en brak zijn. Maar als ook wij dit keer wat wissels hebben, iedereen fit is en ik niet te brak ben, dan bezorgen we ze een hele moeilijke middag!Page 1  Page 2  Page 3  Page 4  Page 5  Page 6  Page 7  Page 8  Page 9  Page 10  Page 11  Page 12  Page 13  Page 14  Page 15  Page 16  Page 17  Page 18 


85 Entries found. Page 7 of 18, entries 55 to 51.