vorige |volgende pagina 6

Zondag 17 februari 11:00 uit tegen Victoria 14-2-2019 14:25:23
9:45 Verzamelen
10:30 Kleedkamer
11:00 Start van de wedstrijd.

Maanan, na een zalig lange winterstop eindelijk weer lekker ballen met zijn allen. Een mooie gelegenheid om een paar plekken te stijgen op de ranglijst in ieder geval. We gaan ervoor!!

Lees voor jezelf nog even het verslag van de thuiswedstrijd zodat je weet wat ons te wachten staat.


27 januari 10;00 thuis tegen Kethel 21-1-2019 8:01:49
9;15 Verzamelen
9;30 Kleedkamer
10;00 Starten

Na een zalige winterstop eindelijk weer eens met zijn allen voetballen. Een prima tegenstander en veld dit keer bij onze buren en topspeler tobias die er weer eens bij kon zijn, zalig. De eerste helft hadden wij een aantal goede kansen, echter had Jos het vizier niet op scherp. De tegenstander werd vooral gevaarlijk door linksback Xander uit zijn positie te lokken waardoor Pier/Kees/Damir hier moesten helpen vooor de doorkomende rechtshalf van de tegenstander. Dat leverde ook de 1-0 op. Bij de 2-0 was het jammer dat Kees ging voor (in dit geval de mislukte) lange bal. Damir stond vrij dus dat was niet nodig. Verder viel op dat W "erg laag" stond. Van druk zetten op het middanveld is dan geen sprake waardoor de tehenstander eenvoudig lang balbezit kan hebben.

De 2e helft speelden we 4-3-3. Achterin bleven we nu beter in positie echter op het midden kwamen we nu een mannetje te kort. De tegenstander scoorde er nog 3 en wij maakten nog een mooie ee treffer. Geen man overboord maar het moet echt (positioneel!) wat beter. tot donderdag.


20 januari 2019 om 12 uur uit tegen TOGB 7 17-12-2018 8:25:56
Verzamelen 10:45
Vertrek 10:55
Kleedkamer 11:25

Helaas was de wedstrijd van gisteren Besiktas afgelast dus voor nu even een zalige winterstop. Op 1 januari hebben we de jaarlijkse kleine ogen traditie. Ik heb de datum toegvoegd en voor nu staat iedereen gewoon aangemeld. Training gaat gewoon door als VOC open is dus hou je app ook in de gaten.

Fijne kerst!


Zondag 16 december, 12:00 Besiktas thuis 10-12-2018 8:38:09
Gisteren helaas verloren tegen het Rotterdamse dovenelftal van LMO. Echt bijzonder jammer, zeker ook omdat het niet echt nodig was.

Een kleine opsomming van de feiten. We speelden 4-3-3 en dsat betekend dat de links en rechts buiten "meegaan" met hun backs als deze aanvallen. Binnen 5 minueten lieten we dit na, waardoor we met 1 - 0 achterkwamen. Daarna greken we eigenlijk kans op kans door de lijn verdediging van de tegenstander echter faalden we in de afwerking of werden we genaaid door dde grensrechter. Vervolgens had de tegenstander een penalty moeten krijgen. Vlak voor rust toch de goal van Jos waardoor het toch 1-1 werd. Niks aan de hand echter lieten we ons volledig van de kook brengen waardoor we toch verloren. De goal van de tegenstander was trouwens wel een schande maar daarna kregen ze terecht alsnog een pingel (terecht). Daan pakte deze trouwens briljant en scoorde daarmee als een van de weinige een voldoende.

Voor as zondag. NIET MEER ZEIKEN OP DE SCHEIDS/GRENSRECHTER. De tegenstander is waarschijnlkijk zo snel dat als wij nog staan te protesteren zij er al 2 inschieten. Tot donderdag.


Zondag 9 december 11:00 uit tegen L.M.O. 3-12-2018 11:40:08
Verzamelen Voc 9:45
Kleedkamer LMO 10:20
Start wedstrijd 11:00
Gisteren tegen de Studenten van Antibarbari gespeeld. Het 11e team met een gemiddelde leeftijd van 23 jaar. Op deze prachtige zondagmorgen kwamen we met 11 man naar AB en gelukkig kwam Peter Happel vlak voor aanvang nog om te vlaggen. In de rust kwam Dennis ook nog dus toch met een ruime selectie de wedstrijd kunnen spelen. De warming up werd nu door iedereen gedaan behalve Cees kwam wat later. Iedereen oogde echter scherp en dat bleek ook in de wedstrijd. De 4-3-3 formatie werkte prima en AB was de ploeg in balbezit maar kwam eigenlijk niet tot grote kansen. We kregen eigenlijk 3 vrij aardige kansen. Een keer werd Jos (in mijn ogen) onreglementair van de bal gelopen waar hij 1 op 1 had kunnen komen. Straf had hier penalty en rood kunnen zijn, de scheids bepaalde echter “doorspelen”. Voetballend waren we de onderliggende partij echter door goed te staan en keihard te werken hadden we toch tegen een betere tegenstander “voor” kunnen staan. Nu was het 0 – 0 bij rust.
De 2e helft gaf hetzelfde beeld. Jammer dat wij 1 keertje niet goed genoeg ingrepen waardoor zij op 1 – 0 kwamen. Gezien het spelbeeld van continue druk wel terecht natuurlijk, maar ook nu gaven we niet op. Keeper Daan pakte een paar goede ballen en was ook klemvast bij ballen van de zijkant. Ook nu kregen we weer de 2/3 kansen en Phillipe maakte uit een vrije trap van Pier de 1 – 1. Grensrechter vlagt niet, maar de scheids keurt de goal af!! Ik (BAS) ga nu volledig door het geluid (zonder te schelden gelukkig) maar ik vond dit echt onterecht. Hoe dan ook, bleef de scheids bij zijn beslissing (Let op! De scheids behoor je gewoon met rust te laten. Ik heb dan ook spijt van mijn gedrag en zal er alles aan doen dit niet meer te laten gebeuren, excuus). Bij een lange bal van AB lijkt er buitenspel te zijn. Grens Dennis is echter aan het praten met de AB bank en ziet dit over het hoofd. De scheidsrechter bepaalt doorspelen en de 2 – 0 ligt erin. Erg jammer gezien het feit dat we nu de 3e grote beslissing tegen krijgen. Liever had ik echter gehad dat we gewoon hadden gevlagd natuurlijk, maar toch… In de laatste seconde volgt er nog een grote kans door goed doorzetten van Phillipe. Jos krijgt echter niet de bal bij de vrijstaande Bas. Eindstand 2-0.
Met het verlies valt prima te leven. De tegenstander AB was beter dan wij en verdiende gewoon de overwinning. Er zijn 6 ploegen in onze poule die wat sterker lijken dan de 6 “staart” ploegen. Als het ons echter lukt om het tikken achterin te voorkomen bij de tegenstander en ze forceren de lange bal te spelen dan zijn we een moeilijk te kloppen ploeg die gewoon altijd kansen krijgt. Tomeloze inzet en de wil om fouten van elkaar dicht te lopen maakt dat ik gewoon trots ben op onze teamprestatie.

Tot zondag bij L.M.O.. Dit is weer een “6 punten” wedstrijd.

Page 1  Page 2  Page 3  Page 4  Page 5  Page 6  Page 7  Page 8  Page 9  Page 10  Page 11  Page 12  Page 13 


61 Entries found. Page 6 of 13, entries 36 to 32.