vorige |volgende pagina 4

Blijdorp 4 vs VOC 7 3-6 18-11-2019 8:03:48
Het wedstrijdverslag van Blijdorp 4 vs VOC 7:
Ernesto was er niet bij, dus weer gewonnen.

Onder een strak blauwe hemel en een heerlijk herfstzonnetje, stond er vandaag opnieuw een 6 punten wedstrijd op het programma tegen Blijdorp 4. Onze tegenstander had evenveel punten als wij en om aansluiting te vinden richting de subtop moest er vandaag gewonnen worden. De voorbereiding was niet optimaal: daar waar het gehele team van Blijdorp 4 de Lamborghini van een teamgenoot aan het adoreren was, dacht Gerse Bas zich weer te moeten melden bij het CBR voor een verkeersdelict en zocht Rene een wc om te kunnen schijten. Deze was erg lastig te vinden, omdat het nieuwe terrein van Blijdorp (buiten de kunstgrasvelden om) een veredelde bouwplaats was met barakken. Na een goede warming-up van onze Bas, een scheidsrechter die een kwartier te laat kwam en Rally als onze aanvoerder, was VOC 7 klaar voor een lekker potje voetbal op de zondagmorgen.

Hier was na de aftrap echter niks van te merken. De eerste 5 minuten van de wedstrijd waren niet om aan te gluren. Passes kwamen niet aan, wij waren niet scherp in de duels en normaal voetballen was er niet bij. Dit veranderde toen Pier en Jan het middenveld overnamen en het balletje steeds beter ging rollen. Na 10 minuten spelen kreeg Xander (die na 6 weken afwezigheid uit het niets opdook om weer eens te voetballen) de bal aan de linkerkant van het veld. Hij gaf een schitterende dieptepass als Pirlo in zijn beste jaren, Rick nam de bal feilloos aan, hield drie verdedigers van zich af en wist vanuit een lastige hoek de bal zeer behendig binnen te schieten: 0-1! VOC 7 was los en na een uittrap van Rally met uiterste precisie op Rick, was hij wederom de verdedigers te slim af en rondde koelbloedig af: 0-2. Overigens mochten wij van geluk spreken dat wij nog met 11 man op het veld stonden, want na een mislukte inworp van Rene, een daaropvolgende beschimping van scheidsrechter met de uitspraak ‘idioot’ en een forse overtreding, was een gele kaart misschien wel op zijn plaats geweest. Na een klein half uur spelen werd een goed lopende aanval over links, waarbij Jan de bal laag en strak voor gaf, vakkundig afgerond door Jos als een echte spits: 0-3. Na een aantal wedstrijden droog gestaan te hebben is de ban weer gebroken! Door toedoen van de ruime voorsprong zakte onze concentratie weg. Na een diepe bal van onze tegenstander, liepen zowel Cees als Frank naar de bal om deze weg te schieten. Frank trapte de bal echter met macht 10 tegen het brakke hoofd van Cees waarna Rally schaterend begon te lachten. Tot overmaat van ramp viel de bal voor de voeten van de aanvoerder van onze tegenstander, die de 1-3 scoorde. Na ruim 30 minuten spelen vond de scheidsrechter dat de 1e helft lang genoeg had geduurd en vloot hij af.

Ondanks dat Bas in de rust had aangegeven geconsenteerd te blijven, waren de eerste 10 minuten in de tweede helft niet goed. De druk vanuit de tegenstander nam toe en er volgende een aantal schoten op ons goal. Gelukkig viel na 10 minuten in de tweede helft echter de 1-4. Een vrije trap van Rick werd gestopt door de keeper, maar de rebound kwam voor de voeten van Jan. Die faalde niet en bracht het verschil weer op drie doelpunten in ons voordeel. Daarna ging het echter mis. Cees en Rally waren nog bezig met het verwerken van hun kater en schatte beiden een lange bal totaal verkeerd in. Hierdoor ontstond een niet te missen kans voor Blijdorp 4 en werd het 2-4. Onze tegenstander kreeg weer hoop (dat doe je inderdaad in de kerk Jan) en binnen vijf minuten werd het zelfs 3-4, toen hun nummer 7 met speels gemak door onze verdediging heen liep en scoorde. Blijdorp 4 werd zo fanatiek dat zelfs hun keeper 10 minuten voor tijd mee naar voren kwam bij een corner. Gelukkig hadden Rick en Jos het scoren weer onder de knie en in de laatste tien minuten volgden twee doelpunten waarmee de overwinning werd veiliggesteld. Einduitslag: 3-6.

Twee competitiewedstrijden op rij gewonnen, een unicum. Wij staan hierdoor inmiddels op 7e plek en volgende week staat de wedstrijd tegen Nieuwekerk 9 op het programma. Aankomende donderdag weer lekker trainen en laten wij deze winning streak volgende week zondag in stand houden!


Nieuwerkerk 9 vs Voc 7 zondag 24-11-2019 om 10:00 uit 18-11-2019 7:53:10
Verzamelen op Voc 8:30
Kleedkamer Nieuwerkerk 9:20
Start wedstrijd 10:00


Zondag 17-11, Blijdorp 4 vs VOC 7 13-11-2019 16:43:40
Verzamelen Voc 9:15
Vertrek 9:25
Kleedkamer Blijdorp 9:55

Start van de wedstrijd is 10:25.


VOC - PKK oops uhm PKC 3-2 11-11-2019 12:45:38
Het wedstrijdverslag:
Niet een complete zaadpot.

Dan nu de cijfers:

Gerse Bas - Struikelde niet al te vaak over de bal en saboteerde niet al teveel doelpogingen. Een redelijke wedstrijd gespeeld maar zijn coaching/zeiken mag wel iets minder klinken als een manisch depressieve huisvader die thuis losse handjes heeft. Als ie dit bereikt wordt ie vanzelf minder overbodig op het veld. Een keurige 7,5!

Daan - Sinds Daan de spelregel doorheeft dat de keeper de bal met zijn handen mag aanraken keept ie sterker dan ooit, een paar belangrijke ingrepen en vervolgens juist hervatten van het spel. Als Daan nu ook het concept 'springen' uit kan vinden kan ie eindelijk zijn levenslange rivaal genaamd zwaartekracht verslaan. Verder blijft de schrijver het raar vinden dat ie steeds zijn LGBT shirt aandoet iedere wedstrijd, dit soort statements horen niet op het veld. Een nette 8!

Kees - Na de zondaagse och moet ik weer met jullie paupers spelen maarja ik heb toch niks beters te doen routine, verdedigde Kees wederom zeer sterk met de uitstraling van een oude agent die teveel gezien heeft in zijn leven. Bij iedere zaag van hem voel je de grasmat een volle 10 centimeter verschuiven. Wederom een nette 8!

Damir - Daar was ie dan als een voorstopper, een positioneel ijzersterke speler die samen met Kees weinig weggaf. De duels waren glorieus tegen zijn rijkelijk gevulde tegenstander. Godzilla vs King Kong, Trump vs Hillary, Goliath versus een iets dikkere Goliath, ieder duel was een strijd der titanen. Weer een nette 8!

Ewoud - Verdedigde de eerste helft gewoon prima tot ongeveer de 35ste minuut, waarin een duistere allesomvattende schaduw over Ewoud neerstreek gelijk aan Dutroux over een 15 jarig meisje arme Ewoud voor de rest van de wedstrijd uitschakelde. Hij stond geen schijn van kans.... maar toch een prima 7,5!

Pier - Onze Pierre de la Resistance speelde wederom een sterke wedstrijd, veel balveroveringen en het eindeloos vreten van kilometers. Als zijn gecoach nu ook wat minder zou klinken als 5 gillende hoeren in een bordeel die net een spin hebben gezien... een heerlijke 8,5!

Robiel - Onze Robi del Toro laat ons elke week een inspirerend verhaal zien van een jonge knaap die na een zware correctieve operatie aan zijn O-benen langzaam maar zeker zijn motoriek weet te beheersen. Dit harde werken werd uiteindelijk beloond met 2 zeer fraaie goals waarvan er zeer zeker totaal niet twijfelachtig maar toch ook weer wel minimaal eentje vast wel bewust was. Oh wat zeg je nu Bas....? Hij heeft nooit O-benen gehad.... Nou uhm toch man of the match en een geweldige 9!

Jan - Hoewel onze Jan zijn aannames er soms uitzien als Patty Brard schaatsend in 'Sterren dansen op het ijs', groeide hij in de wedstrijd en zorgde voor uitstekende controle op het middenveld. Om de start van de wedstrijd succesvoller te maken voor Jan is het advies van de schrijver om de warming up om te dopen naar 2 jagermeister en een Irish coffee. Wederom een lekkere 8!

Thijs - Werkte hard op het veld en had een paar mooie passeer acties. Niemand weet echter wat ie op zijn billen inwrijft want tegenstanders worden graag fysiek met hem. Een bescheiden 7,5!

Rally - Maakte een zeer fraaie goal na een geweldige loopactie en heerlijke steekpaas van Kees door het midden waarbij hij met het uiterste deel van zijn eikel de bal nog binnen wist te tikken. Zijn voetbalspel kan gezien worden als het gebruik van poppers in de bananenbar; Het is kort, intens, je weet de dag erna niks meer, hebt pijn in je reet en iemand heeft uiteindelijk gescoord.... Een fraaie 8,5!

Jos - Jos was aanwezig, een lullige 6. Nee geintje mensen, Jos kwam van ver wegens zijn knie maar werkte hard en creerde veel gevaarlijke momenten voor het doel. Met deze mentaliteit en inzet komen de goals vanzelf weer. Verder is ie zeer balvast, een eigenschap die hij overgehouden heeft na zijn legendarische curling carriere. Een prima 7,5!

Rinesh - Zanger Rinus speelde een prima pot waarbij hij veel inzet toonde op het middenveld en altijd aanspeelbaar was. Zijn balverlies mag hem vergeven worden als aanvallende middenvelder. Na de wedstrijd zong hij echter geen van zijn hits. Een zegen of een gemis? We zullen het nooit weten.... maar wel een mooie 7,5!

Rene - Helaas kan Rene niet genomineerd worden voor man of the match maar zijn legendarische optreden als grensrechter mag genoemd worden. Er is nog nooit zo episch een vlag weggegooid in naam van sportiviteit nadat Rene terecht een goal goedkeurde van de tegenstander en hij onder vuur kwam te staan van onze seksueel gefrustreerde spelers. Belangrijk hierbij te melden is dat het knap is dat Rene nog kwam vlaggen na zijn close encounter met een Shanghai surprise terwijl hij pookie street overstak. Een incident waarbij alle medische experts het erover eens zijn dat hij gelukkig wegkwam met een paar gekneuse ribben en licht gescheurde anus. Een perfecte 10!

Rick - Je zag de vermoeidheid en teleurstelling op Rick zijn gezicht nadat hij de gescheurde anus van zijn pa moest behandelen eerder deze week. Elke dinsdag hetzelfde gezeik mompelde hij maar deze frustratie nam hij vervolgens mee op het veld en speelde een heerlijke pot. Veel balveroveringen en het continu creeren van gevaar voor het doel, een prima aanwinst voor het team. Een goeie 8!

Frank - Komt wonder boven wonder nog steeds op zondag opdagen voor de rituele slachting van het voetbalspel door VOC 7. Een 1!

Tobias - Komt elke zondag niet meer opdagen voor de rituele slachting van het voetbalspel door VOC 7. Een 10!

Honorable mentions:

Ernesto - Onze vertrouwde mensenhandelaar kon helaas niet aanwezig zijn wegens een ernstig geval van Vaginitis (een ziekte die opkomt bij chronisch tekort aan rundvlees). Vaak een makkelijk doelwit voor de seksueel gefrustreerde spelers, Ernst blijft net als ieder ander van ons een aanwinst voor het team en we hopen op een spoedig herstel!

Eric - Eric kon er helaas niet bij zijn na 1 of andere zelfverzonnen blessure die hij opgelopen had na het kietelen van en platgedrogeerde tennisdame. Geloof dat zijn aandoening nu weer iets van een ooievaarskuitevetstuitje verrekking was ofzo... Wederom een spoedig herstel gewenst!

Jesse - Yesse Lee Mandengo moest helaas een volle nachtdienst draaien op de set van de film 'vuistende brandweermannen deel 12' en kon ook niet deelnemen. Hopelijk zien we je snel weer gozert!

Rogier - Na de zoveelste keer lasogen te hebben gekregen van het onbeschermd aanschouwen van ons voetbalspel besloot hij de eer aan zichzelf te houden en lekker een dagje eenden te gaan voeren. Tot de volgende Rog!

Doelpuntenverloopt:

1-0 15'de minuut: doelpunt Rally
1-1 17'de minuut: een of andere numbnut
2-1 30'ste minuut: Robiel
3-1 40'ste minuut: wederom Robiel
3-2 70'ste minuut: een andere numbnut


Zondag 10 november thuis tegen PKC 4-11-2019 13:28:04
11:15 verzamelen
11:30 kleedkamer
12:00 spelen..

Page 1  Page 2  Page 3  Page 4  Page 5  Page 6  Page 7  Page 8  Page 9  Page 10  Page 11  Page 12  Page 13  Page 14  Page 15  Page 16  Page 17  Page 18 


85 Entries found. Page 4 of 18, entries 70 to 66.