vorige |volgende pagina 4

Zondag 19 mei, 12 uur thuis tegen CKC 13-5-2019 8:39:05
Verzamelen 11:15
Start wedstrijd 12:00

Met 12 fitte gemotiveerde gasten naar laagvlieger Aeolus voor leuke pot voetbal. Gastspeler Benthin was gelukkig al vastgelegd want er waren verder wel een hoop afzeggingen met moederdag/verhuizingen.

De eerste minuut verstapte Rene zich en daarom moest good old Happel direct aan de bak op rechts back. Happel mist "een beetje" snelheid maar positioneel is het meestal wel in orde. Kwa voetbal was het de eerste helft eigenlijk gelijkwaardig. Wij hielden het klein en hadden een paar goede "inspeel / kaats" aanvallen. helaas was de laatste paas net niet goed, waardoor er eigenlijk geen kansen voor ons te noteren vielen. Aeolus is gemiddeld 15 jaar jonger en als we spelers goed vrij leken te spelen konden zij dat met hun snelheid het gaatje net dichtlopen. Aan de andere kant bij ons was er vrij weinig aan de hand. Helaas scoorden zij wel een vrije trap van 20 meter, waar keeper Daan niet vrij uit ging. De 2e goal viel ook nog in de eerste helft. Hun links buiten was sneller dan Peter en sneed tussen Kees / Happel in en maakte het goed af.

De 2e helft starten we geljk goed en Jos schoot gelijk rakelings naast. Het middenveld was nu geheel in handen van ons. Vooral Phillipe heerste, maar ook gastspeler Benthin, Jan en Pier speelden zeer goed. Wij werden de bovenliggende partij en achterin wonnen we de duels en speelden dan het midden in. We kwamen nu continue eigenlijk voor hun goal wat resulteeerden in voorzeten (wel soms matig Jan!), schotjes etc. Uiteindelijk een prachtige corner van Jos die werd binnen geknikt door Phillipe. De 2 - 2 viel ook nog. Weer Phillipe die op pure kracht 2 duels won en de bal langs de keeper schoof. Het Tottenham scenario leek in zicht. Ondertussen greeg de tegenstander wel 2 goede kansen maar Daan keepte fenomenaal op de inzetten van Aeolus. Ondertussen leek de scheid steeds meer in het voordeel van Aeolus te gaan fluiten met als dieptepunt een vrije trap die Aeolus neemt en in de voeten van Benthin schuift die geljk scoort. De scheids fluit voor "overnemen omdat de vrije trap niet op de goede plaats zou zijn genomen". De 3 - 2 is buitenspel maar scheids besluit deze goed te keuren. Daarnaast nog discutabele vrije trappen tegen die eigenlijk voor ons lekn terwijl wij geen vrije trap meer mee krijgen. Midden in onze laatste aanval wordt afgefloten. Zelfs Aeolus schaamt zich een beetje. De maker van de 3 - 2 geeft zelfs aan dat hij dan maar niks had moeten doen..?? Gevoelsmatig dus een punt al zegt het wwedstrijd formulier 3 - 2.

Na de wedstrijd nemen we afscheid van Happel die we zeer gaan missen als een van de founding fathers van het team. Natuurlijk blijft hij wel heel zijn leven aan ons verbonden.

Tot donderdag


Zondag 12 mei, 14:00 uit tegen Aeolus 14-4-2019 21:26:17
Verzamelen 12:30
Kleedkamer Aeolus 13:15
Start wedstrijd 14:00

Daar zet potentie in!
Vandaag het duel tegen onze dove vrienden van LMO. Helaas slechts 6 op de training en 11 man op tijd voor de wedstrijd. De tegenstander traint 2x per week en was al om 8:15 aanwezig. Ralf vond het gelukkig geen probleem om te keepen ipv Daan die helaas te laat was. Verder starten achterin centraal Damir/Frank met backs Rene/Xander {Kees wissel ook te laat). Verder helaas nog geen Pier (kwam wel kijken, hulde) maar wel Phillipe/Erneusto met Jan/Robiel (wissel W) op de half en voorin Bas/Jos.

De eerste helft gaven we eigenlijk zoals al weken bijna niks weg. We speelden achterin vaak de bal even rond waar we normaal gesproken alleen maar achter de bal aan rennen maar helaas deden we vaak niet de juiste dingen in aanvallend opzicht. Vooral Jos kreeg 2 grote kansen (paas Bas) maar kwam niet uit met zijn stappen. Ook Phillipe kreeg een grote kopkans uit een corner. Verder een aantal maal niet goed aangespeeld of de verkeerde keuze. Bijvoorbeeld hard langs de lijn terwijl er centraal mensen vrij staan of gewoon teveel tijd nodig. De tegenstander kreeg diep in de eerste helft 1 kans, echter keeper Ralf pakte de inzet fenomenaal. De bal leek onder de lat richting kruising niet te houden maar, maar Ralf redde schitterend. Meteen hierna kwamen we op voorsprong. Phillipe kwam goed voor zijn man maar kwam niet recht voor de goal uit. Zijn voorzet was echter op maat voor de vrijstaande bas die "a la"Bep Bakhuis de bal inknikte. 1-0 rust (verdiend). De 2 helft waren eigenlijk heer en meester. De 2e goal van Bas (weer assist van Phillipe) was schitterend (kopbal kruising) en daarna deed Jos wat hij al jaren doet, scoren! De eerste na een assist van Bas en de 2e uit een penalty. De goede paas van Erneusto werd met de arm gestopt. Uiteindelijk scoorde frank zijn eerste goal uit een corner (verlengd door Phillipe dus weer een assist). Het feest na afloop was fantastisch. Iedereen deed netjes mee met het Tikkie en Jantje zette de kleedmaker volledig op zijn kop. De toeschouwers (oa Rogier, Thijs, Eva en Pedro) moeten hebben genoten van deze mooie overwinning. Dit smaakt naar meer en eigenlijk ga ik uit van een mooi einde van het seizoen. De duel kracht van het team en de wil om voor elkaar te knokken is gewoon aanwezig. Ook staan we nu gewoon goed met de zone dekking en weet iedereen wat we moeten doen. tot donderdag en fijne Paasvakantie!!

Speciale vermelding voor scheidsrechter Sander die een top wedstrijd floot en Phillipe die wederom uitblinker was op mid/mid. De tegenstander Aeolus is laatste weken op dreef maar hebben we thuis wel alle hoeken van het veld laten zien. ik heb er u al zin in.


zondag 14 april, 9:30 LMO thuis 8-4-2019 10:06:23
Verzamelen 8:45
Kleedkamer 8:55
Start wedsatrijd 9:30

Gisteren ondanks de marathon iedereen netjes op tijd aanwezig tegen besiktas. Helaas was Pier door zijn rug gegaan maar toch 13 man aanwezig. De eerste helft ging eigenlijk zoals we graag willen. De tegenstander heeft de bal en wij verdedigen en schakelen snel om. Wij kregen op deze manier een paar grote kansen maar helaas scoorden wij niet. Zeker als we allemaal nog fris zijn staat de organisatie als een huid en kunnen we gewoon goed verdedigen. Het midden met Phillipe en W is gewoon sterk. En ook Jan en Ernesto komen af en toe goed mee en krijgen de kans om een goede voorzet te geven. Achterin wordt de zone dekking goed gedaan bij de backs en centraal is het eigenlijk altijd wel degelijk met Kees en Damir/Frank.

Anway.. Moet even werken en uiteindeljjk verloren we 7 - 2... 2x Jos op anangeven van Bas nadat Phillipe de bal had veroverd. De 7 tegengoels waren helaas door snelle aanvallers / vermoeidheid aan onze kant en een blundertje...

tot donderdag!


Zondag 7 april 12:00 UIT naar Besiktas 4-4-2019 8:28:39
Verzamelen VOC 10:30
Vertrek 10:40
Kleedkamer: 11:25
Start wedstrijd 12:00

Mannen as zondag tegen onze Turkse vrienden van Besiktas. De thuiswedstrijd was een zeer leuke pot dit jaar dus ik heb er wel weer zin in. Natuurlijk hebben we daar uit best een nare wedstrijd gespeeld maar laten we ons gewoon weer van onze beste kant zien en ons best doen voor een mooi resultaat.

Snollebollekes uit was een top feest! Volgend jaar met het hele team verplicht aanwezig...;-))


As zaterdag 30 Maart, Snollebollekes UIT 25-3-2019 13:01:42
Verzamelen 14:00 Achterkant R'dam CS
Vertrek 14:05
Aankomst Geldredome 15:30 DIRECT VLAMMEN!!
Kledingkeuze: Feestelijk

Gisteren zeer verdiend een punt binnen gehaald tegen het sterker geachte TOGB. Rene had Remeo gevraagd om mee te doen en dat deed ons middenveld zichtbaar goed. Op het moeilijk bespeelbare veld speelden wij een zeer goede wedstrijd. De afspraken zijn bij iedereen nu helder en dat maakt dat het "verdedigend" gewoon goed staat. Centraal midden is Phillipe zeer belangrijk door zijn duelkracht / instelling en het zichzelf op het juiste moment verdedigend/aanvallend inschakelen. De spitsen Jos en Bas bleven vandaag goed bij de centrale mensen waardoor het aanvalsspel van TOGB niet verrassend werd. Alles wat er te doen was pakte Daan vrij eenvoudig en er was in de 2 helft zelfs een wereld redding bij in de rechter hoek. Hoe kan het dan dat we deze wedstrijd niet winnen? De reden is eenvoudig. Spits Bas kreeg een groot aantal kansen die allemaal om zeep werden geholpen. Verder kregen ook andere spelers nog wel "mogelijkheden" maar was de afronding te gehaast / niet goed / zelfzuchtig. Jos maakte wel een prima 1- 0 op aangeven van Bas, maar dat was het dan wel. Je weet dat tegenstander TOGB wat meer gaat drukken en een foutje is dan snel gemaakt. Dit keer ging helaas Rene de fout in met een verkeerde terugspeelbal 1-1. Zeer teleurstellend maar gelukkig niet verloren. Een leuke voetballer erbij op midmid helpt natuurlijk maar de rest van het team speelde gewoon erg solide / degelijk. Het is hopen dat Erneusto en Pussy Lounge Jan snel hun vorm gaan halen. Immers maakt dat het voetballen en stuk eenvoudiger.

tot zaterdag!!

Page 1  Page 2  Page 3  Page 4  Page 5  Page 6  Page 7  Page 8  Page 9  Page 10  Page 11  Page 12  Page 13 


61 Entries found. Page 4 of 13, entries 46 to 42.