vorige |volgende pagina 3

Voc 7 vs CVV Zwervers, 19-1-2020 om 12 uur thuis 2-1-2020 14:11:40
Verzamelen: 11:15
Kleedkamer: 11:25
Start wedstrijd: 12:00


01-01-20 Kleine Ogen wedstrijd 9-12-2019 16:00:03
Locatie: Vocanello
Tijd:

Nachtje doorhalen en daarna lekker voetballen en dan weer door aan de zuip.


Zo 8-12 CVV Zwervers 5 - VOC 7 1-3 9-12-2019 15:58:24
Ernesto was er niet bij dus weer drie punten

Op een regenachtige morgen waar het zonnetje langzaam doorkwam, koos de coach voor de ervaring en de enige geslaagde transfer Ewoud en de doorgeselecteerde jeugdspeler Rick en moesten plaatsnemen op de bank.

Jos won de tos, en we hadden wint tegen. Eerste helft kort samengevat; zij speelde de lange bal. Wij hadden Kees en Damir, ons rotsvaste blok in het centrum die de bal weg kopte. Daan tikte een makkelijke vangbal tegen de paal voor het vertrouwen van de tegenstander een bloedeloze 0-0 was de ruststand.

In de rust gaf bas allemaal adviezen en eindigde deze bespreking met maar nu is alles anders want we hebben wind mee en ik heb in mijn hele leven nog nooit 0-0 gespeeld. Wijze woorden waardoor de tweede helft kon beginnen.

De tweede helft begon en terwijl Kees met Damir een weddenschap afsloot wie de bal zou verliezen en Jos zichzelf er weer inzette voor Rally zat de wind mee. Na ongeveer 10 minuten speelde Daan de bal naar Ewoud, die gaf een assist aan Pier, en Pier gaf weer een assist aan Robbie L, die de bal achter zijn standbeen voorgaf op Jos en die tikte binnen 1-0, letterlijk geen vuiltje aan de lucht. En voor de statistieken (volgens Ernesto), drie mensen met een assist achter hun naam. Maar zoals VOC betaamt, gunnen wij de underdog altijd ook een juichmomentje dus 2 minuten later maakte te tegenstander met een schitterende volley 1-1. Daan die een uitstekende wedstrijd keepte was kansloos, maar dook wel voor de statistieken.

Wij konden weer van voor af aan beginnen, maar we kregen de smaak te pakken en hadden de wind onder controle. De aanval werd opgebouwd over rechts, eerst René, toen Jan en Rinus speelde Rick aan. Rick speelde naar Jos, Jos weer naar Rick, Rick weer naar Jos en Jos weer naar Rick. De Zwervers waren helemaal tureluurs en toen kon Jos schieten. Hij schoot op de keeper en Rebound Rick, stond daar om binnen te tikken 1-2

En het slotstuk van de dag was een zoals Lex Immers zou zeggen ‘FIFA Goal’. Jos kreeg de bal in de voeten en draaide weg bij zijn tegenstander, tikte de bal nog even naar rechts om hem daarna heerlijk in de rechterkruising te schieten. Wel een kleine kanttekening de keeper van de Zwervers had last van dwerggroei (een ziekte dat je niet langer wordt dan 1,54). 1-3

Halverwege de competitie staan we nu mooi in de middenmoot, de platte kar kan nog even in het vet blijven staan maar je weet het nooit. Zo kunnen de pijntjes en de langdurige geblesseerde terug komen. De verwachtingen zijn hoog gespannen voor onze eigen Ngolo Kanté, Jesse die met zijn neus een knieblessure kan veroorzaken en He is here, he is there it’s Botergeile Bas Gerretsen wiens positie voor mij na een half seizoen nog steeds niet duidelijk is.

Wat huishoudelijke mededelingen de Trainingen gaan tijdens de winterstop gewoon door behalve met Kerst en O&N.


V.O.C. vs Ommoord sv 1 1-12-2019 18:22:51
Zonder de neus was het weer een gezellige wedstrijd helaas met 4-8 verloren maar ja met 2 vrouwen op de bank waren wij met andere zaken bezig bleek..


Voc 7 tegen Ommoord sv 1, 12 uur thuis 28-11-2019 17:45:59
Verzamelen Vocanello 11:15
Kleedkamer 11:25
Start 12:00

Ernesto thuis, dus minimaal een punt mee naar huis!

Maar het begint al vrijdag…

Jetzt geht loos. Leuk begin, maar niet echt knallen. Dus al snel weer, de ballen!

Kerstballen vooral. Maar uiteindelijk toch sappig vlees bovenal. Schuddend met de billen. De Sirtaki is wat we willen!

Voor sommigen genoeg, voor anderen de volgende kroeg. De oudste van de stad. Eindelijk zat.

Toen naar de Aap. Geen actieve herinneringen aan, buiten met een pretsigaret van Rick te hebben gestaan.

Voor de diehards meer pils bij Piels thuis. Daarna voor sommigen een zwart gat van uren tot hun eigen huis.

Oftwel: een goede warming-up voor de strijd met de Nieuwerkerkse club.

Zondag druppelen sommigen binnen, net als bij Loos. Maar nu is Bas boos. Het is een 6 puntenwedstrijd, dus iedereen op tijd.

Wij heersten mede door invaller Michael in ons midden. De tegenstander kon alleen maar bidden.

Dat hielp niet. Bas met een vlijmscherpe pass. Jos werkte de bal beheerst tegen het gaas. 0-1.

Alles leek goed, totdat E. iets raars doet. De man het dichts bij bleek van de andere partij. De bal vloog in de hoek. Daan duikt alleen in zijn eigen jongensboek. 1-1.

Niets aan de hand, want nog altijd beter dan de boeren. Maar ineens hun zwarte parel op volle toeren. Onhoudbaar dit keer. Veel kansen, maar het zat niet mee. Dus met 2-1 naar de thee.

Vol vertrouwen naar het tweede deel. Voetballend beter dan de eerste helft, maar in de afronding scheelde het steeds net te veel.

De balvaste Jos kreeg in de 16 een veeg en dat bracht de 2-2 teweeg. De penalty zelf genomen en dus op gelijke hoogte gekomen.

Een overwinning was wel verdiend, alhoewel (de verder foutloos spelende) Xander na een tackel in de eigen 16 er nog bijna voor zorgde dat er collectief werd gegriend.

Daarna in de gezellige kantine met zowaar wat vrouwelijk schoon. De Sirtaki werd nog bijna gestart, maar dit keer bleven we gewoon.

Page 1  Page 2  Page 3  Page 4  Page 5  Page 6  Page 7  Page 8  Page 9  Page 10  Page 11  Page 12  Page 13  Page 14  Page 15  Page 16  Page 17  Page 18 


85 Entries found. Page 3 of 18, entries 75 to 71.