vorige |volgende pagina 3

Nieuwerkerk 9 vs Voc 7 zondag 24-11-2019 om 10:00 uit 18-11-2019 7:53:10
Verzamelen op Voc 8:30
Kleedkamer Nieuwerkerk 9:20
Start wedstrijd 10:00


Zondag 17-11, Blijdorp 4 vs VOC 7 13-11-2019 16:43:40
Verzamelen Voc 9:15
Vertrek 9:25
Kleedkamer Blijdorp 9:55

Start van de wedstrijd is 10:25.


VOC - PKK oops uhm PKC 3-2 11-11-2019 12:45:38
Het wedstrijdverslag:
Niet een complete zaadpot.

Dan nu de cijfers:

Gerse Bas - Struikelde niet al te vaak over de bal en saboteerde niet al teveel doelpogingen. Een redelijke wedstrijd gespeeld maar zijn coaching/zeiken mag wel iets minder klinken als een manisch depressieve huisvader die thuis losse handjes heeft. Als ie dit bereikt wordt ie vanzelf minder overbodig op het veld. Een keurige 7,5!

Daan - Sinds Daan de spelregel doorheeft dat de keeper de bal met zijn handen mag aanraken keept ie sterker dan ooit, een paar belangrijke ingrepen en vervolgens juist hervatten van het spel. Als Daan nu ook het concept 'springen' uit kan vinden kan ie eindelijk zijn levenslange rivaal genaamd zwaartekracht verslaan. Verder blijft de schrijver het raar vinden dat ie steeds zijn LGBT shirt aandoet iedere wedstrijd, dit soort statements horen niet op het veld. Een nette 8!

Kees - Na de zondaagse och moet ik weer met jullie paupers spelen maarja ik heb toch niks beters te doen routine, verdedigde Kees wederom zeer sterk met de uitstraling van een oude agent die teveel gezien heeft in zijn leven. Bij iedere zaag van hem voel je de grasmat een volle 10 centimeter verschuiven. Wederom een nette 8!

Damir - Daar was ie dan als een voorstopper, een positioneel ijzersterke speler die samen met Kees weinig weggaf. De duels waren glorieus tegen zijn rijkelijk gevulde tegenstander. Godzilla vs King Kong, Trump vs Hillary, Goliath versus een iets dikkere Goliath, ieder duel was een strijd der titanen. Weer een nette 8!

Ewoud - Verdedigde de eerste helft gewoon prima tot ongeveer de 35ste minuut, waarin een duistere allesomvattende schaduw over Ewoud neerstreek gelijk aan Dutroux over een 15 jarig meisje arme Ewoud voor de rest van de wedstrijd uitschakelde. Hij stond geen schijn van kans.... maar toch een prima 7,5!

Pier - Onze Pierre de la Resistance speelde wederom een sterke wedstrijd, veel balveroveringen en het eindeloos vreten van kilometers. Als zijn gecoach nu ook wat minder zou klinken als 5 gillende hoeren in een bordeel die net een spin hebben gezien... een heerlijke 8,5!

Robiel - Onze Robi del Toro laat ons elke week een inspirerend verhaal zien van een jonge knaap die na een zware correctieve operatie aan zijn O-benen langzaam maar zeker zijn motoriek weet te beheersen. Dit harde werken werd uiteindelijk beloond met 2 zeer fraaie goals waarvan er zeer zeker totaal niet twijfelachtig maar toch ook weer wel minimaal eentje vast wel bewust was. Oh wat zeg je nu Bas....? Hij heeft nooit O-benen gehad.... Nou uhm toch man of the match en een geweldige 9!

Jan - Hoewel onze Jan zijn aannames er soms uitzien als Patty Brard schaatsend in 'Sterren dansen op het ijs', groeide hij in de wedstrijd en zorgde voor uitstekende controle op het middenveld. Om de start van de wedstrijd succesvoller te maken voor Jan is het advies van de schrijver om de warming up om te dopen naar 2 jagermeister en een Irish coffee. Wederom een lekkere 8!

Thijs - Werkte hard op het veld en had een paar mooie passeer acties. Niemand weet echter wat ie op zijn billen inwrijft want tegenstanders worden graag fysiek met hem. Een bescheiden 7,5!

Rally - Maakte een zeer fraaie goal na een geweldige loopactie en heerlijke steekpaas van Kees door het midden waarbij hij met het uiterste deel van zijn eikel de bal nog binnen wist te tikken. Zijn voetbalspel kan gezien worden als het gebruik van poppers in de bananenbar; Het is kort, intens, je weet de dag erna niks meer, hebt pijn in je reet en iemand heeft uiteindelijk gescoord.... Een fraaie 8,5!

Jos - Jos was aanwezig, een lullige 6. Nee geintje mensen, Jos kwam van ver wegens zijn knie maar werkte hard en creerde veel gevaarlijke momenten voor het doel. Met deze mentaliteit en inzet komen de goals vanzelf weer. Verder is ie zeer balvast, een eigenschap die hij overgehouden heeft na zijn legendarische curling carriere. Een prima 7,5!

Rinesh - Zanger Rinus speelde een prima pot waarbij hij veel inzet toonde op het middenveld en altijd aanspeelbaar was. Zijn balverlies mag hem vergeven worden als aanvallende middenvelder. Na de wedstrijd zong hij echter geen van zijn hits. Een zegen of een gemis? We zullen het nooit weten.... maar wel een mooie 7,5!

Rene - Helaas kan Rene niet genomineerd worden voor man of the match maar zijn legendarische optreden als grensrechter mag genoemd worden. Er is nog nooit zo episch een vlag weggegooid in naam van sportiviteit nadat Rene terecht een goal goedkeurde van de tegenstander en hij onder vuur kwam te staan van onze seksueel gefrustreerde spelers. Belangrijk hierbij te melden is dat het knap is dat Rene nog kwam vlaggen na zijn close encounter met een Shanghai surprise terwijl hij pookie street overstak. Een incident waarbij alle medische experts het erover eens zijn dat hij gelukkig wegkwam met een paar gekneuse ribben en licht gescheurde anus. Een perfecte 10!

Rick - Je zag de vermoeidheid en teleurstelling op Rick zijn gezicht nadat hij de gescheurde anus van zijn pa moest behandelen eerder deze week. Elke dinsdag hetzelfde gezeik mompelde hij maar deze frustratie nam hij vervolgens mee op het veld en speelde een heerlijke pot. Veel balveroveringen en het continu creeren van gevaar voor het doel, een prima aanwinst voor het team. Een goeie 8!

Frank - Komt wonder boven wonder nog steeds op zondag opdagen voor de rituele slachting van het voetbalspel door VOC 7. Een 1!

Tobias - Komt elke zondag niet meer opdagen voor de rituele slachting van het voetbalspel door VOC 7. Een 10!

Honorable mentions:

Ernesto - Onze vertrouwde mensenhandelaar kon helaas niet aanwezig zijn wegens een ernstig geval van Vaginitis (een ziekte die opkomt bij chronisch tekort aan rundvlees). Vaak een makkelijk doelwit voor de seksueel gefrustreerde spelers, Ernst blijft net als ieder ander van ons een aanwinst voor het team en we hopen op een spoedig herstel!

Eric - Eric kon er helaas niet bij zijn na 1 of andere zelfverzonnen blessure die hij opgelopen had na het kietelen van en platgedrogeerde tennisdame. Geloof dat zijn aandoening nu weer iets van een ooievaarskuitevetstuitje verrekking was ofzo... Wederom een spoedig herstel gewenst!

Jesse - Yesse Lee Mandengo moest helaas een volle nachtdienst draaien op de set van de film 'vuistende brandweermannen deel 12' en kon ook niet deelnemen. Hopelijk zien we je snel weer gozert!

Rogier - Na de zoveelste keer lasogen te hebben gekregen van het onbeschermd aanschouwen van ons voetbalspel besloot hij de eer aan zichzelf te houden en lekker een dagje eenden te gaan voeren. Tot de volgende Rog!

Doelpuntenverloopt:

1-0 15'de minuut: doelpunt Rally
1-1 17'de minuut: een of andere numbnut
2-1 30'ste minuut: Robiel
3-1 40'ste minuut: wederom Robiel
3-2 70'ste minuut: een andere numbnut


Zondag 10 november thuis tegen PKC 4-11-2019 13:28:04
11:15 verzamelen
11:30 kleedkamer
12:00 spelen..


“VOC 7 verliest door moeizaam voetbal” 3-11-2019 22:27:51


Opstelling;
Daan
Eric,Kees,Damir,Robiel
Jan,Pier,Rick,Ernst
Jos,Thijs

Wissels; Rene Rinesh,Frank,Bas


Op een herfstachtige zondag was het weer eens tijd om te zorgen dat de 3 punten werden gepakt tegen NOC Kralingen die 3e staat een meedoet om het kampioenschap. Ook was het vrouwen dag en dus nam bijna iedereen zijn/haar “een” scharreltje mee. Thijs kwam zelfs met twee aangelopen, denk dat het een niet werkend back-up plan was.
Nadat we in de royale kleedkamer mochten omkleden en een snelle maar efficiënte warming up hadden gedaan onder aanvoering van Jan Pils werd er een team foto gemaakt en konden we beginnen.


Na de aftrap wisten we meteen dat de 11 koppig bierstudenten konden voetballen en waarom ze ook 3e op de ranglijst staan.
Na ongeveer 5 min spelen word Ernst onze kleine generaal vol van achteren getrapt die het schreeuwt van de pijn. Die maakt gelijk een wisselgebaar naar coach Gerrit. Rinesh komt voor hem in de plaats op linkshalf die redelijk daar uit de voeten kwam.
Na een kwartier spelen komt NOC Kralingen op een 0-1 voorsprong door een mooie voorzet die goed word gevolleerd door hun spits.
Het spel ging op en neer en beide teams waren gewaagd aan elkaar.
VOC kreeg twee 100% procenten kansen die beiden keren op de lat werden geschoten door robuuste Kees (vroeger spits nu in het dagelijkse leven als laatste man) en onze topscorer Rick.

In de rust had coach Gerrit nog het een en andere te bespreken. Ernst was al omgekleed en klaar voor de 3e helft met een biertje in zijn hand. En daarmee gelijk man of the match geworden

In de 2e helft kwamen Frank (centraal) en Rene (rechtsbacks) in waar Robiel naar linkshalf ging na zijn debuut op de linksback wat goed ging.
Als snel in de 2e helft stond het 0-2 voor de gasten die uit een corner scoorde. Een bal die op flipperkast wijze door wat geklungel erin ging. Ondanks de achterstand bleef VOC knokken.
Maar dat mocht niet baten want door een goeie combinatie van NOC kralingen stond het 0-3.
De laatste half uur van de wedstrijd was aan de kant van VOC heel slordig waarbij we vooral veel moeite hadden met de passing en voornamelijk vaak de lange bal werd gekozen ipv balbezit. Door deze fouten werden we dan afgestraft door ons tegenstander die de 0-4 maakte.
VOC kreeg door een paar dode spel momenten paar aardige kansen waarbij Pier een scherpe vrije trap nam maar onze robuuste Kees net niet kon bereiken. Ook Jos ons aanvoerder schoot bijna een directe vrije trap ala messiaanse wijze erin.
In de slotfase viel dat uiteindelijk de 1-4 voor VOC door een hoge diepte pas van Pier op Jan Pils die deze heel netjes binnen schoot en de keeper kansloos achter liet.

Na het laatste fluit signaal en de eindstand op de score bord 1-4 kunnen we concluderen dat er meer in had gezeten als we meer durven te voetballen en de bal lekker laten rondgaan.
Helaas staan we nu helemaal onderaan op plek 12 en moeten de punten zsm binnen worden gehaald want er zit behoorlijk voetballend potentie in dit team !!


Page 1  Page 2  Page 3  Page 4  Page 5  Page 6  Page 7  Page 8  Page 9  Page 10  Page 11  Page 12  Page 13  Page 14  Page 15  Page 16  Page 17 


79 Entries found. Page 3 of 17, entries 69 to 65.