vorige |volgende pagina 3

Conjos 1 Kampioen!! 13-8-2019 15:58:03
Zondag as. 02 juni 2019)
12:00 uur: VOC 7 - ABB 11
11:00 uur: Verzamelen
11:15 uur: Kleedkamer

Zondag was een mooie voetbaldag.
Semi bewolkt, af en toe een zonnetje en dat met een 20 graden celsius.

16:15 verzamelen op het Studenten complex van ABB. Het blijft een onwennig tijdstip, maar het complex van ABB is dat allesbehalve.

Toen we aankwamen zetten had net Conjo's 1, met steun van MDMA, (Vrouwenteam van ABB) met 11-1 gewonnen en daarmee de titel behaald. Dit betekende een vol complex met veel dronken chickies.
Helaas moest er ook nog gevoetbald worden.

Na een kleedkamer wisseling (de 1e stonk naar bier) stonden we om 16:45 uur aan aftrap. My heart will go on van Celine Dion knalde uit de speakers en dit was ook op veld 2 goed te horen. Symbolisch voor het zinkende schip dat VOC7 heet?

Met Eric B.op het middenveld en Rick de zoon van René in de spits begonnen we scherp en fel aan de wedstrijd. Duels werden zowel voorin, op het middenveld als achterin gewonnen en ook de bal kregen we bij een speler met hetzelfde shirt.

Met goed samenspel probeerden we aan te vallen. Echter doordat we net ver van de eigen goal af speelden was het een lange weg naar de goal van de tegenstander.

Desalniettemin had ABB niet direct een antwoord op ons spel. Een aantal schoten van buiten de zestien (billenknijpen) maar Daan keepte een sterke pot en had hier telkens een antwoord op.

Na 20 minuten gaat het toch mis. Met een steekbal binnendoor komt de ABB in de zestien en straft dit genadeloos af. 1-0

Deze goal bracht ons niet uit de concentratie. Vijf minuten later maken we zelfs de 1-1!
Rik versiert een vrije trap op een mooie plek buiten de zestien. Kees schiet hard op de goal. De keeper heeft de bal niet klem en René! scoort zijn eerste goal voor het (vlaggenschip) VOC 7.

Na ongeveer een half uur spelen vallen onze 2 invallers Eric B. en Rik beide geblesseerd uit. Thijs Brinkmann komt binnen de lijnen. Alleen Thijs Brinkmann. Tot de rust hebben we gevoetbald met 10.

Het ondertal had direct resultaat op het veldspel. Positioneel stonden we de eerste 30 minuten goed. Hierdoor werd ABB gedwongen om de opbouw te laten verlopen via de backs. Met een man minder lukte dit niet meer en kon ABB opbouwen via het midden en lieten ze een man vanuit de verdediging inschuiven. Wat in de laatste 10 minuten van de 1e helft in 2 goals resulteerden. Ruststand 3-1.

De 2e helft weer met 11. Eric W wilde zich opofferen waardoor we de wedstrijd voltallig konden vervolgen. De verwachten was tegenhouden. Maar ABB vond het wel goed waardoor ook wij weer de mogelijkheid kregen om te voetballen. Het veld werd vervolgens heel groot waardoor er veel ruimte ontstond. Uiteindelijk maakte de fitte(?? niet dik en brak..) studenten hier goed gebruik van en raakte bij ons de tank leeg: 8-1.

Op papier een dikke nederlaag, maar enigzins vertekend. Wij spelen een kwartier met 10 man en zij hebben 5 wissels.

Belangrijk: Na de wedstrijd werd er door de meeste nog gezellig een biertje gedronken. De speakers waren inmiddels opgeblazen en de vrouwen goed lam. Bas en Rally, jullie hebben wat gemist!

Zondag een herkansing tegen ABB, ditmaal tegen 11.
Ik kan me herinneren dat ook deze studenten niet dik en brak zijn. Maar als ook wij dit keer wat wissels hebben, iedereen fit is en ik niet te brak ben, dan bezorgen we ze een hele moeilijke middag!
Trainings middag + bbq 9-8-2019 16:29:36
Vanwege te weinig aanmeldingen gaat de middag training met aansluitende bbq volgende week zaterdag helaas niet door.
We gaan het een andere keer proberen te organiseren.
Waarschijnlijk zaterdag de 31e als we 1 september nog geen wedstrijd hebben.
Zet het vast in je agenda.


Opening seizoen 2019 - 2020 1-8-2019 9:41:28
Zaterdag 17 augustus vindt de grote opening van het seizoen plaats in het Kralingse bos. Zeer waarschijnlijk dicht in de buurt van de regenboog bordjes maar verdere info volgt nog via Rene die hier zeer bekend is.

Graag even via "afmelden" aangeven of je erbij bent bij de "Grand opening".


Zondag 16-6-2019 thuis 12:00 tegen Kethel Spaland 3-6-2019 8:52:58
Verzamelen 11:15
Kleedkamer 11:25
Start wedstrijd 12:00

Op de eerste tropische dag van het jaar mochten we aantreden tegen AB 11 op ons prachtige hoofdveld op Vocanello. De studenten zijn verwikkeld in een hevige kampioensstrijd met oa Besiktas, AB 14 en Victoria 04. De jeugd van Nieuwerkerk lijkt te zijn afgehaakt.

We stonden vandaag met 14 man inclusief aankoop Thijs en broer Sander. De eerste helft speelden we zeer goed. Eigenlijk stapte Sander 1 keer verkeerd in waardoor een AB-er vrij op Daan kon aflopen. De rechter hoek werd (expres?) door Daan vrij gehouden om de speler te dwingen hier te scoren echter bleef de weeergoloze redding uit waardoor het helaas 0 - 1 werd. Hierna brak de beste periode van VOC aan. Voor de waterbreek was er vaak balverlies van oa W bij het inspelen (probeerde hij net als in de rondo een AB-er te poorten?) maar ook lukt het niet goed om "diep genoeg" aan te vallen. De wissel "Ralnaldo voor Erneusto" was echter een schot in de roos. Het lukt nu vaak achterin het spel over te zetten, het middenveld was volledig van ons en voorin was er nu een goede bezetting.

De gelijkmaker werd gemaakt door de transfervrije Thijs die de voorzet van Pier prima met zijn scheenbeen tegendraads inschoot. Vervolgens kwamen er nog een aantal corners en vooral de poeier van Pier op de lat had er zomaar in kunnen gaan. Ook de kopbal van Phillipe had er ingekund al was het lastig met de "boog" voorzet. Het leek nu zowaar de dag van VOC 7 te worden.

AB liet echter even 3 spelers van een ander team aanrukken en deze gasten kwamen er met de rust in. Door deze kwaliteit injectie lukte het niet de bal nog achterin rond te spelen en werd ook het middenveld van AB een stuk sterker. Scheidsrechter Peter gaf vervolgens een strenge pingel (hands) en vergat er eentje aan ons te geven (overtreding op rally). Op zich kan ik prima leven met de beslissing van de scheids echter wat pijn doet is dat we daar uit genaaid werden met de buitenspel goals...

De penalty werd gemaakt en daarna volgden in extremis ook nog de 1-3 (verkeerde uittrap waardoor een AB-er hard kon inschieten en een laatste lange bal die werd afgemaakt. Tussendoor nog wel een goede redding Daan waar hij de linker openliet voor een AB-er om de bal er zo uit te duiken... Wij konden helaas weinig meer uitrichten en zodoende werd er na de wedstrijd een goed muziekje opgezet en een zalige borrel gedronken.

Voor volgend jaar spelen we 1 klasse lager door het smaenvoegen van de 5e en 6e klasse. Thuis kan je dus gewoon zeggen dat je nog steeds vlamt op het zelfde niveau. Op deze manier moet het dan mogelijk zijn als we iets meer tijd krijgen de bal goed rond te spelen achterin en zo tot veel grote kansen en vooral goals te komen.

To as donderdag 19:00 trainen.

Ps. We zoeken voor volgend jaar nog 1 middenvelder. Verder zijn we reddelijk compleet.
PsPs. ZAH is losgebarsten, as vrijdag is weer een groot deel van team aanwezig om hier de boel een beetje op te leuken.


Zondag 26 mei om 16:45 bij Anti Barbari 20-5-2019 8:36:43
Verzamelen 15:30
Aanwezig bij AB: 16:00
Kleedmaker 16:15

Op deze prachtige zondag stonden we gewoon weer met 13 man om een potje te spelen tegen de iets jongere boys van CKC. Vooral complimentren aan Jan en rally die er gewoon bij waren ondanks een Bachelor en Toffler feestje. Voor de wedstrijd een lekker muziekje in de kleedmaker en iedereen was weer netkjes op tijd en leek er zin in te hebben.

Wat speelden we echter een DRAAK van een wedstrijd. Logisch natuurlijk dat er dan ook onderling wat onvrede komt. De tegenstander speelde ons echt niet kleurenblind ofzo maar de eerste goal was weer eens eentje die nooit voorkomt. Een schot van 45 meter prachtig over Daan uit het niets. De 2e viel een beetje ongelukkig bij onze 16 en werd er wonderlijk in "gepunterd". Wij stonden vooral onder druk en kwamen er lastig uit. We speelden elkaar zeer slecht in en stonden ook vaak "op onze hakkken". Verder werd er slecht gechoached en haden we (te) veel tijd nog om ballen te controleren. Daarnaast liepen we teveel achteruit en was er dus geen (te weinig) druk op de bal. Resultaat is dan dat je overal te laat komt en het lijkt dan alsaf je tegen een grote overmacht aan tegenstanders staat in het midden.

Lichtpuntje was wel de mooie goal van Pier. De opzet; Inspelen op de spits, die doorspeelt aan Pier. vervolgens de goede voorzet op Phillipe en daarna weer pier was uit het boekje. Feitelijk speel je dan "onder de druk vandaan" en ligt de bal ook zomaar gelijk erin. Helaas was dit een zeer spaarzaam mome al kregen we vooral in de 2e helft nog wat mooie kansen; oa Ernesto, Rally, Robiel. Uiteindeljk terecht verloren en hopen op een beter ersultaat tegen AB.

Inmiddels hebben we voor 2019 - 2020 de eerste speler binnen; Ewout Heinekem (28 jaar van Quick) komt bij ons voetballen en hopelijk komt ook Thijs Brinkman (traint al mee). Waarschijnlijk volgen er nog 1 a 2 spelers uit Voc 8 zodat we weer op oorlogs sterkte zijn volgend jaar.

Tot donderdag!

Page 1  Page 2  Page 3  Page 4  Page 5  Page 6  Page 7  Page 8  Page 9  Page 10  Page 11  Page 12  Page 13 


61 Entries found. Page 3 of 13, entries 51 to 47.