vorige |volgende pagina 12

Deel II 12-11-2018 8:54:51
Bij doelpunt 1, 2 en 3 kreeg vooral Ernesto op zijn "klote". Bas vond dat hij tegen de afspraak zich breed aanbod. Na een slechte bal is er dan niet meer te corrigeren. Er was afgesproken om centraal te blijven. Ernesto had een beetje het gevoel het nieuwe lulletje van de groep te zijn door iedere goal maar gewoon hem de schuld te geven. In de 2e helft begon Voc werkelijk beter te voetballen. Natuurlijk ging de tegenstander niet meer volgas, echter het systeem begon te werken. Het resulteerde niet in veel kansen maar er werd in ieder geval getoond dat we ook als er fel gejaagd wordt best kunnen voetballen. En vaak was nu de kats van de spitsen naar het middenveld mogelijk die dan vervolgens weer een vervolg naar voren konden geven. Vooral Phillipe koos zels vaak om de bal over bas naar Jos te leggen (de zogenaamde 2e man kiezen) en dat ging prima. Er was gewoon minder balverlies en ook duels werden met overgave aangegaan.

Uiteindelijk wel 2 goede goals van Nieuwerkerk en wij maakten de ere treffer (prima lopje), eindstand 5-1.

De verdediging olv Damer stond ondanks de 5 goals best prima. 2e helft stond ook het middenveld goed. Jammer dat in dit systeem Tobi minder ruimte krijgt waardoor hij minder gevaarlijk wordt. De spitsen werkte hard mee en vooral Rob verdient een vermelding voor zijn tomeloze inzet. Na de wedstrijd een lekker patatje met en daarna nog even naar Voc.

Uiteindelijk ee prima zondag met een goede scheids tegen een betere tegenstander. Over 2 weken de degradatie kraker tegen Aeolus. Be there!

tot donderdag.


Zondag 25 november 12 uur thuis tegen Aeolus 1 12-11-2018 8:42:35
11:15 Verzamelen
11:25 Kleedkamer
12:00 Spelen

Gisteren tegen medekoploper Nieuwerkerk 5 - 1 verloren. De voetbalapp moet nohg evcen juist worden bijgewrekt maar helaas kwamen we tegen deze goede / jonge / fitte ploeg wat tekort om een goed resultaat te halen. Helaas was Kees geblesseerd en ook Pier moet afzeggen (ziek). Ralf had het ook lastig (ziek) maar was er gelukkig wel. Sander kon gelukkig keepen dus uiteindelijk wel gewoon 12 fitte spelers aan de start. Dit keer geen 4-4-2 maar gekozen voor 4-3-3. De reden is dat we op de links half dan wat te weinig diepgang hebben zonder Pier en dat het gevaar dan alleen van Tobi moet komen.

Voor de wedstrijd afgesproken dat we met een "blok" van 3 middenvelders bijelkaar spelen. Op deze manier kan de back de buitenspeler over de grond eenvoudig aanspelen. Mocht er toch balverlies zijn, dan staat het middenveld gelijk goed. Wel moet de buitenspeler natuurlijk breed aanbieden en kan er van positie gewisseld worden om te voorkomen dat het te statisch wordt.

In de eerste helft was de tegenstander heer en meester. Wel hadden we pech bij de goels. Immers kon een speler bij de eerste goal gewoon doorlopen van de middenlijn en ook goal 2 en 3 (Corner die wordt weggekopt en vervolgens ingeschoten) waren ook niet echt nodig. 3 - 0 Rust waar wij slecht via Phillipe een paar mogelijkheden kregen.


wedstrijd verslagje Kethel 5-11-2018 15:54:46
Helaas is mijn zeer uitgebreide verslag net verloren gegaan vandaar nu even de beknopte versie.

De gezamelijke warmimng up gaat steeds beter. Iedereen weet waar hij aan toe is. Binnen no time stonden we ook 1-0 voor omdat de tegenpartij "nog in de kantine zat". Daarna lukte het niet de bal rond te spelen en krijgen zij het overwicht. Wij krijgen wel in de counter mogelijheden daar hun verdediging niet echt heel sterk was. Uiteindelijk maken ze wel 2 goede goals mede door opkomen van 2 van hun 4 verdedigers. Natuurlijk is dat een risico want wij zouden immers in de omschakeling zeer gevaarlijk kunnen worden. Juist onze rappe gasten Tobi en Pier zouden hiervoor ideaal zijn. Voor rust kopt Phillipe nog de gelijkmaker binnen en staat het 2 - 2. Wedstrijd kan werkelijk alle kanten op. Bij ons is er nog een goal afgekeurd (ONTERECHT!!), dus we zijn wat zuur.

In de 2e helft gaat hun sterkste middenvelder achterin staan. Scheelt een hoop gevaar aan beide kanten maar ook nu hebben wij en de tegenpartij mogelijkheden. Uiteindelijk beslist een detail de wedstrijd. Een verkeerde kaats wordt afgestraft. In de laatste seconden nog een mega kans voor Ernesto en we staan met lege handen. Erg jammer!! Wel geknogt en positief gebleven tegen een goede tegenstander. Ook nog 4-3-3 gespeeld wat nog best voor herhaling vatbaar is.

tot donderdag!


Zondag 12 uur uit tegen Nieuwerkerk 5-11-2018 15:45:55
10;45 Verzamelen Voc
11:25 Kleedkamer Nieuwerker
12:00 start wedstrijd


Zondag 4 november Kethel Spaland om 10:00 uit. 29-10-2018 9:24:10
Verzamelen op Voc 8:45
Aanwezig op Kethel Spaland 9:15
Kleedkamer 9:25

Op een zonovergoten Vocanello gisteren onze vrienden van Steeds Hoger op bezoek gehad. Voor het eerst dit jaar was iedereen op tijd en hoefde de vooraf bedachte opstelling niet aangepast te worden. Xander is helaas nog geblesseerd en ook Dennis en Bas zijn niet fit. Verder waren Ernesto (dit keer zelfs toegelaten in de Arena) en Daan bij de Classico dus speelde Sander zijn eerste wedstrijd in VOC 7.

Wat begonnen we fantastisch aan de wedstrijd. Het lukte dit keer om de bal in de ploeg achterin of via het middenveld "over te zetten", waardoor de pitsen van Steeds hoger als snel geen zin meer hadden om druk te zetten. Als dat dan toch werd gedaan werd er prima onder deze druk vandaan gevoetbald. Vooral Phillip links kwam op deze manier vaak goed vrij, maar ook Rene op rechts kreeg zo de ruimte die op deze manier hopen te creeren. De eerste goal van Pier viel er een beetje gelukkig in (of het gewoon briljant?!?!). In ieder geval was het zo een moment waar we zeker de voorspong op basis van het spel verdiende. Daarna scoorde Tobi nog de 2e uit een voorzet van Pier. De tegenstander was niet echt heel gevaarlijk maar had wel een handige spits (die werd gewisseld?) en keeper Sander had hier en daar wel een schotje die hij moest pakken maar geen echt mega kansen. Centraal was het koppel W en Jan heer en meester en ook Centraal achterin speelde Damir en Kees prima. Zelfs af en toe 1 tegen 1 was geen probleem, hulde! Ralf viel in voor Rob en maakt gelijk duidelijk dat hij een levensgevaarlijke spits is. Na een briljante actie van Jos maakte Ralf de 3 - 0 en was de wedstrijd "gespeeld". De tegenstander was kapot en er volgde nog de 4 - 0 van de altijd scorende Jos en ook Tobi maakt er nog eentje. Wat een waanzinnig toffe wedstrijd, hulde!! Als iedereen zijn taak uitvoert en lekker fit/scherp met de wedstrijd bezig is, dan kunnen we gewoon lekker voetballen. Dit keer ook geen gescheld oonder elkaar maar juist een prima stemming die na afloop ook werd doorgetrokken. Jammer dat St Juste een domme overtreding maakte, anders was mijn zondag na de overwinning van Max een van de lekkerste dit jaar geweest.

Ging dan echt alles goed? Nee, dat niet natuurlijk. Tobi liet zich uit de tent lokken nadat hij een schop kreeg van een tegenstander. Tobi had deze man al een keer 20 uitgespeeld dus een tikkie was ook wel tijd. Volgende keer gewoon blijven liggen is veel beter dan reageren en geel pakken. Veder ging het rond spelen achterin op gegeven moment zo mammelijk dat een spits bijna profiteerde van te nonchalant balletje van Kees. Bij 0 - 0 kan zoiets natuurlijk "dodelijk" zijn, dus blijf scherp en zuiver in de passing.

Tegenstander Kethel Spaland van as zondag heeft ook 3 punten en alleen verloregn tegen de "topteams". Een echte 6 punten wedstrijd dus.

Tot donderdag.

Page 1  Page 2  Page 3  Page 4  Page 5  Page 6  Page 7  Page 8  Page 9  Page 10  Page 11  Page 12  Page 13  Page 14  Page 15  Page 16  Page 17  Page 18 


85 Entries found. Page 12 of 18, entries 30 to 26.