vorige |volgende pagina 11

27 januari 10;00 thuis tegen Kethel 21-1-2019 8:01:49
9;15 Verzamelen
9;30 Kleedkamer
10;00 Starten

Na een zalige winterstop eindelijk weer eens met zijn allen voetballen. Een prima tegenstander en veld dit keer bij onze buren en topspeler tobias die er weer eens bij kon zijn, zalig. De eerste helft hadden wij een aantal goede kansen, echter had Jos het vizier niet op scherp. De tegenstander werd vooral gevaarlijk door linksback Xander uit zijn positie te lokken waardoor Pier/Kees/Damir hier moesten helpen vooor de doorkomende rechtshalf van de tegenstander. Dat leverde ook de 1-0 op. Bij de 2-0 was het jammer dat Kees ging voor (in dit geval de mislukte) lange bal. Damir stond vrij dus dat was niet nodig. Verder viel op dat W "erg laag" stond. Van druk zetten op het middanveld is dan geen sprake waardoor de tehenstander eenvoudig lang balbezit kan hebben.

De 2e helft speelden we 4-3-3. Achterin bleven we nu beter in positie echter op het midden kwamen we nu een mannetje te kort. De tegenstander scoorde er nog 3 en wij maakten nog een mooie ee treffer. Geen man overboord maar het moet echt (positioneel!) wat beter. tot donderdag.


20 januari 2019 om 12 uur uit tegen TOGB 7 17-12-2018 8:25:56
Verzamelen 10:45
Vertrek 10:55
Kleedkamer 11:25

Helaas was de wedstrijd van gisteren Besiktas afgelast dus voor nu even een zalige winterstop. Op 1 januari hebben we de jaarlijkse kleine ogen traditie. Ik heb de datum toegvoegd en voor nu staat iedereen gewoon aangemeld. Training gaat gewoon door als VOC open is dus hou je app ook in de gaten.

Fijne kerst!


Zondag 16 december, 12:00 Besiktas thuis 10-12-2018 8:38:09
Gisteren helaas verloren tegen het Rotterdamse dovenelftal van LMO. Echt bijzonder jammer, zeker ook omdat het niet echt nodig was.

Een kleine opsomming van de feiten. We speelden 4-3-3 en dsat betekend dat de links en rechts buiten "meegaan" met hun backs als deze aanvallen. Binnen 5 minueten lieten we dit na, waardoor we met 1 - 0 achterkwamen. Daarna greken we eigenlijk kans op kans door de lijn verdediging van de tegenstander echter faalden we in de afwerking of werden we genaaid door dde grensrechter. Vervolgens had de tegenstander een penalty moeten krijgen. Vlak voor rust toch de goal van Jos waardoor het toch 1-1 werd. Niks aan de hand echter lieten we ons volledig van de kook brengen waardoor we toch verloren. De goal van de tegenstander was trouwens wel een schande maar daarna kregen ze terecht alsnog een pingel (terecht). Daan pakte deze trouwens briljant en scoorde daarmee als een van de weinige een voldoende.

Voor as zondag. NIET MEER ZEIKEN OP DE SCHEIDS/GRENSRECHTER. De tegenstander is waarschijnlkijk zo snel dat als wij nog staan te protesteren zij er al 2 inschieten. Tot donderdag.


Zondag 9 december 11:00 uit tegen L.M.O. 3-12-2018 11:40:08
Verzamelen Voc 9:45
Kleedkamer LMO 10:20
Start wedstrijd 11:00
Gisteren tegen de Studenten van Antibarbari gespeeld. Het 11e team met een gemiddelde leeftijd van 23 jaar. Op deze prachtige zondagmorgen kwamen we met 11 man naar AB en gelukkig kwam Peter Happel vlak voor aanvang nog om te vlaggen. In de rust kwam Dennis ook nog dus toch met een ruime selectie de wedstrijd kunnen spelen. De warming up werd nu door iedereen gedaan behalve Cees kwam wat later. Iedereen oogde echter scherp en dat bleek ook in de wedstrijd. De 4-3-3 formatie werkte prima en AB was de ploeg in balbezit maar kwam eigenlijk niet tot grote kansen. We kregen eigenlijk 3 vrij aardige kansen. Een keer werd Jos (in mijn ogen) onreglementair van de bal gelopen waar hij 1 op 1 had kunnen komen. Straf had hier penalty en rood kunnen zijn, de scheids bepaalde echter “doorspelen”. Voetballend waren we de onderliggende partij echter door goed te staan en keihard te werken hadden we toch tegen een betere tegenstander “voor” kunnen staan. Nu was het 0 – 0 bij rust.
De 2e helft gaf hetzelfde beeld. Jammer dat wij 1 keertje niet goed genoeg ingrepen waardoor zij op 1 – 0 kwamen. Gezien het spelbeeld van continue druk wel terecht natuurlijk, maar ook nu gaven we niet op. Keeper Daan pakte een paar goede ballen en was ook klemvast bij ballen van de zijkant. Ook nu kregen we weer de 2/3 kansen en Phillipe maakte uit een vrije trap van Pier de 1 – 1. Grensrechter vlagt niet, maar de scheids keurt de goal af!! Ik (BAS) ga nu volledig door het geluid (zonder te schelden gelukkig) maar ik vond dit echt onterecht. Hoe dan ook, bleef de scheids bij zijn beslissing (Let op! De scheids behoor je gewoon met rust te laten. Ik heb dan ook spijt van mijn gedrag en zal er alles aan doen dit niet meer te laten gebeuren, excuus). Bij een lange bal van AB lijkt er buitenspel te zijn. Grens Dennis is echter aan het praten met de AB bank en ziet dit over het hoofd. De scheidsrechter bepaalt doorspelen en de 2 – 0 ligt erin. Erg jammer gezien het feit dat we nu de 3e grote beslissing tegen krijgen. Liever had ik echter gehad dat we gewoon hadden gevlagd natuurlijk, maar toch… In de laatste seconde volgt er nog een grote kans door goed doorzetten van Phillipe. Jos krijgt echter niet de bal bij de vrijstaande Bas. Eindstand 2-0.
Met het verlies valt prima te leven. De tegenstander AB was beter dan wij en verdiende gewoon de overwinning. Er zijn 6 ploegen in onze poule die wat sterker lijken dan de 6 “staart” ploegen. Als het ons echter lukt om het tikken achterin te voorkomen bij de tegenstander en ze forceren de lange bal te spelen dan zijn we een moeilijk te kloppen ploeg die gewoon altijd kansen krijgt. Tomeloze inzet en de wil om fouten van elkaar dicht te lopen maakt dat ik gewoon trots ben op onze teamprestatie.

Tot zondag bij L.M.O.. Dit is weer een “6 punten” wedstrijd.


As zondag 1-12-2018, 10:15 Antibarbari 11 uit 26-11-2018 9:18:03
Verzamelen Voc 9:00
Vertrek 9:05
Kleedmaker 9:35

Gisteren de zeer belangrijke wedstrijd tegen Aeolus gewonnen met 6 – 4. Om 11:15 gaf Bas aan dat we echt positiever naar elkaar toe moeten zijn. Immers is de kritiek naar elkaar vaak keihard en gaan er zelfs mensen tussentijds bij een training al weg als er wat tegengoals gemaakt worden. De wil om elkaars fouten te herstellen en juist met zijn allen een goed resultaat neer te zetten verdwijnt dan en op deze manier verder gaan betekend eigenlijk dat je geen wedstrijd meer kan winnen en dat de sfeer dramatisch wordt.

Jammer dat er juist om 11:15 een aantal mensen nog niet waren die dit verhaal best aangaat. Rob helaas weer te laat en Frank die had aangegeven iets later te komen. In de kleedkamer bleek dat de ballen nog bij Rob thuis lagen maar gelukkig konden we 3 ballen van Voc krijgen. Verder was Jan zijn scheenbeschermers, shirt en sokken vergeten. Ook aanvoerder Jos was zijn scheenbeschermers vergeten. Al met al dus geen vlekkeloze start van de voorbereiding. De warming up begint uiterlijk 20 minuten voor aanvang van de wedstrijd olv Bas. Zorg dat je omgekleed en klaar bent om deze mee te maken. Oa Damir, Jos, Daan, Ralf, Rob, Frank en Jan kwamen door uiteenlopende redenen later aanlopen en dan heeft zo een warming up weinig zin meer. Gelukkig wel scherp 4 tegen 1 gedaan dus al met al leken we toch klaar om de wedstrijd goed te beginnen.

De wedstrijd:
We begonnen ijzersterk aan de wedstrijd. De pitsen Ralf en Bas bleven bij de 2 centrale mensen, waardoor hun back in balbezit kwam. Vooral bij Tobi zijn kant werd dan goed druk gezet met hulp van Ernesto en Jan waardoor we hier vaak snel balbezit kregen. Dit leverde kans op kans op. Jammer dat Bas een aantal grote kansen miste, maar ook Tobi had er best eentje mogen maken. De tegenstander kreeg de bal achterin niet rond en dan is het “makkelijk” te verdedigen. Als de lange paas immers komt kan je daar eenvoudig op anticiperen als verdediger. Toch werd het 0- 1 volledig onterecht. Een fout op het midden maakte dat zij hun beste man aan konden spelen die iets sneller was dan Damir. De 0 – 2 volgde vrij snel. Back Rene had het lastig tegen hun sterke links buiten. Hij probeerde “ervoor” te komen maar dat resulteerde in het wegdraaien van deze speler die vrij kon voorzetten.. 0 – 2. Gelukkig hielden we vertrouwen en “knepen” hun backs waardoor er ruimte kwam voor Pier en Tobi. Pier maakte op deze manier de 1 – 2 (aangever Bas). We waren op dit moment nog steeds veel sterker maar toch kwam de tegenstander op 1 – 3. Deze goal was een aan een schakeling van fouten/blunders. Verkeerd terug naar Daan, moeilijke kaats van Jan, verkeerde aanname Damir en weer een goal. Zeer frustrerend natuurlijk maar hier was precies het moment dat we de pot “wonnen”. We bleven positief en gingen er nog steeds 100% voor. De tegenstander duwde Pier opzichtig en nog voor rust werd het 2-3 (penalty koning Jos).

In de rust kwamen Rob en Frank voor (voorin werd er doorgewisseld door Bas/Jos en Ralf) voor Ernesto en Philippe. Bij de aftrap volgde direct een verkeerde kaats van Jan. Uiteindelijk resulteerde dat in een schot vanaf rand 16 die er weer inging: 2 – 4. Een foutje kan gebeuren maar het is wel jammer dat we niet in staat zijn om elkaars foutjes te herstellen. Ook nu geld dat we met zijn allen er wel in bleven geloven. Pier was weer belangrijk centraal door de bal met gevoel in de verre hoek te plaatsen. 3 – 4. Rob moest held veld helaas verlaten en Ernesto en Philippe kwamen terug voor Jan en Rob.

De momenten van Jos:
De gelijkmaker van Jos was echt heel knap. 3 tegenstanders probeerden alles maar Josje bleef overeind en maakte de gelijkmaker. Op dit moment gaven we eigenlijk niks meer weg en bleven we aanvallen. De voorsprong kwam door een legendarische stift / boogbal van Jos. 5 – 4 voor ons. De tegenstander werd helemaal gek en scholden elkaar volledig de grond in. Na een briljant balletje van Tobi maakte Ralf aan de onzekerheid een einde 6 – 4. Een geweldige teamprestatie die meer dan verdiend was… KLASSE!!
As zondag vroeg tegen de studenten van AB. Hier kan van alles gebeuren als we gewoon fit en scherp aan de wedstrijd beginnen. Nu hopen dat Rob de ballen mee heeft en verder iedereen op tijd is met alle voetbal spullen in hun tas ;-))
Tot donderdag op de training!

Note van de redactie; het wisselbeleid.
Niet getraind, te laat => MAX 1 helft reserve
Verder speelt iedereen Minimaal 60 minuten omdat we doorwisselen. Afspraak is immers dat we komen met minimaal 13 man dus iedereen gaat er af en toe even uit.

Afscheid Tobi;
We gaan je missen Tobi. Een erg fijne gozer en een top voetballer. Het ga je goed bij je moeder en zoals afgesproken doe je nog een paar potten mee dit jaar om het netjes af te sluiten. Tot ziens!

Page 1  Page 2  Page 3  Page 4  Page 5  Page 6  Page 7  Page 8  Page 9  Page 10  Page 11  Page 12  Page 13  Page 14  Page 15  Page 16  Page 17  Page 18 


85 Entries found. Page 11 of 18, entries 35 to 31.