vorige |volgende pagina 2

Zondag 8 maart thuis tegen Swift Boys 4-3-2020 10:22:05
Verzamelen 11:15
Start wedstrijd 12:00


Zondag 1 maart PFC vs Voc 10-2-2020 21:30:53
9:45 verzamelen VOC
10:15 aanwezig PFC
11:00 start wedstrijd


PKC 1 vs Voc 7 Zondag 9 februari om 11:00 uit 3-2-2020 13:56:30
Verzamelen VOC 9:45
Uiterlijk 10:15 op PKC

Kleedkamer 10:25

Koploper Aeolus mazzelde gisteren dat onze terreinmeester het veld niet goed genoeg vond om te spelen. Voordeel is dat we as zondag fris en fruitig laagvlieger PKC voetballes mogen geven, al is het wat vroeg voor overmoedigheid. Zorg dat je cash bij je hebt, want de keuken van PKC staat bekend om zijn overheerlijke broodjes.

Tot donderdag,
Bas


Anti BB - VOC 28-1-2020 9:20:45
Zondag 2 februari 2020 - Thuis westrijd
VOC - Aeolus
Verzamelen: 11:15
Kleedkamer: 11:25

Zondag 26 januari stond de uitwedstrijd tegen Anti Barbari op het programma. Op voorhand altijd een lastige wedstrijd.

Ivm de vele afmeldingen had Bas 2 vervangers geregeld: Maurits en Stef. Daarnaast kwam ook Jos de kleedkamer binnen zetten. Jos had in de app gelezen dat Rick er niet was. Een unieke kans om weer nr 1 te worden op de topscoorderslijst van VOC7. Een kans die hij natuurlijk niet onbenut kon laten??!! Jos het was goed je weer te zien!

We begonnen niet goed aan de wedstrijd. In de eerste helft hadden we moeite om de bal vaker dan 3x over te spelen. Paasjes waren mwa, aannames slecht en er werd beperkt gecoached. De studenten hadden dit door en besloten vroeg druk te zetten. Dit restulteerde bij ons in paniek waardoor er weinig voetbal was. Toch hadden we een aantal kansen. Deze kwamen uit een aantal lange ballen en 1 heerlijke vrije trap van Bas die heerlijk op het hoofd van Kees viel. Helaas kon Kees de bal net niet de juiste richting mee geven.

De tegenstander zette hier echter niet veel tegenover. Zij probeerde te voetballen met een dynamische middenveld. Maar ons middenveld stond verdedigend zijn mannetje en complimenten voor de verdediging en de goed keepende Maurits (op 1 slippertje van 1 na :P).

Na de thee kreeg trouwe bezoeker en fan van het 1ste uur, Rogier, een hele andere wedstrijd voorgeschoteld. Ondanks dat wij slechts met 13 waren en ABB met 18 kregen we het toch voor elkaar de wedstrijd te kantelen. Hoe? Daar exact te doen wat de tegenstander in de 1ste helft bij ons deed. Hoog druk zetten. We kwamen veel vaker aan de bal op de helft van de tegenstander. Het vertrouwen kwam terug wat restulteerde in een aantal mooie kansen.

Toch kregen we in de 55e minuut een domper te verwerken. We waren even niet scherp, verloren de bal op eigen helft en gaven vervolgens de vrij staande ABB'er alle tijd om uit te halen. 1-0.

Normaal zakt de moet dan in de schoenen. Vandaag niet. We klapte er gelijk weer op. Een ingooi op Jos, die speelde zijn directe man uit en kon vanaf de achterlijn terugleggen op Bas. Bas was goed doorgelopen en stond vrij op de 5 meter. 1-1.

Opzoek naar de 1-2 ging het toch weer mis aan de andere kant. Wederom krijgt, dit keer een wat dikke student de bal en op de rand 16 heeft hij alle tijd. Hij draait naar zijn goede been en legt hem zo in de verre hoek.

Nog een 10 minuten te spelen. Ondanks de achterstand is er nog geloof. We blijven hoog druk zetten. Bij een ingooi van ABB onderschept Stef de bal, speelt Jan die vervolgens Jos wegstuurt. Een heerlijke aanname van Jos geeft hem de ruimte op de bal achter de keeper te werken 2-2.

Er volgden nog diverse kansen waarbij het ontbrak in de afronding. Bas had eerder al een hele grote kans om zeep geholpen en in een 1-op-1 met de keeper liet ook Jos zijn kans onbenut.

Eindstand: 2-2. Met gemengde gevoelens maar zeker ook met opgeheven hoofd verlieten we het veld. Het was een heerlijke voetbalzondag!!

Mannen bedankt!


Zondag 26 januari Anti Barbari 15 vs VOC ut 20-1-2020 8:46:14
Verzamelen op Voc 13:30
Kleedkamer Antibarbari 14:10
Start wedstrijd 14:45

Donderdag voor de wedstrijd bleek dat we nog maar 12 man hadden waarvan W al een klein pijntje had en er 4 helemaal niet getraind hadden. Gelukkig konden we snel "oud topper" Tobias en bitterballen koning Richie vastleggen. Met 14 man speelden we op het prachtige Vocanello, maar wel op het moeilijk bespeelbare gras tegen rauwdauwers Zwervers.

De wedstrijd van gisteren was er een met "2 gezichten". We begonnen tegen de wind in en de tegenstanders speelde ouderwets "kick & rush". Wij probeerden te voetballen maar hadden vaak wat pech in de aanname of waren wat te gehaast. De tegenstander scoorde maar gelukkig voor ons was het buitenspel. Daarna viel wel de goal, waar vooral "de zon, de wind, maar ook gewoon onze techniek en werklust ons even in de steek liet. De bal ging er overigens wel schitterend onderkant lat in van een meter of 16. Wij kregen daarna best mogelijkheden waarvan de kans die door Rick werd gecreƫerd en door Bas werd naast geschoten de grootste was was. Ruststand 0-1.

In de rust maakte eigenlijk niemand zich zorgen. Iets zuiverder de bal overspelen en alles zou vast goed komen.... En dat kwam het ook. De tegenstander kreeg nog slechts 1 kans (voorlangs na een kleinfoutje van onze kant) en verder was de 2e helft geheel voor Voc. Onze verdediging speelde fantastisch en ook het beetje wind hielp waardoor de "kick" van de tegenstander niet vergenoeg was en wij ieder duel gingen winnen. In het midden speelden Tobias, Ernesto maar Thijs zeer sterk. Wij bleven elkaar zoeken met paasjes en als het een keer niet lukte dan veroverden wij de bal vrij snel. Mooie assists waren er voor Ernesto, Tobias. Doelpunten waren er voor Rick 2x en Ralf 1x. We hadden er zelfs nog wel wat meer kunnen maken.

Erg jammer dat Thijs zijn pink heeft gebroken (sterkte!) en dat de tegenstander het verlies niet kon hebben. De irritatie nam bij hun steeds meer toe, waar de scheidsrechter eigenlijk gewoon prima aan het fluiten was. De sliding op Tobias was eigenlijk buiten proportioneel en zeker niet nodig. Geen echte leuke gasten dus.

Volgende week hopen we dat iedereen weer fit en fruitig terug is van vakantie, weer hersteld van ziekte, of niet hoeft te werken, want Antibarbari is normaal gesproken gewoon zeer sterke tegenstander.

Jos, we denken aan je, heel veel sterkte voor jou en je meisje Carola. Hoop je snel weer te zien voor een knuffel en een paar prachtige goals.

Tot donderdag

Page 1  Page 2  Page 3  Page 4  Page 5  Page 6  Page 7  Page 8  Page 9  Page 10  Page 11  Page 12  Page 13  Page 14  Page 15  Page 16  Page 17  Page 18 


85 Entries found. Page 2 of 18, entries 80 to 76.