Zondag 21 april 12:00 thuis tegen HOV18/04/2024 10:58:44
Verzamalen 11:15
Kleedkamer 11:25
Start wedstrijd: 12:00

Afscheid "ons aller Heineken"
De degradatie kraker tegen VFC stond in het teken van het afscheid van Heinie. Met 16 man sterk inclusief voormalig topspits Jos en natuurlijk vaste invaller Frank starten we goed tegen VFC. Veel balbezit voor Voc en ook veel kansen. Vfc was in de eerste helft ook 2x gevaarlijk maar eigenlijk was dat alleen via "de lange bal" en het verkeerd inschatten hiervan door onze verdediging. Ruststand 0-0 en de verwachte wissel Bas<>Heinie.

Voc ging furieus op zoek naar de openings treffer. De tegenstander verweerde zich goed/compact en had wel een aardige keeper. Heineken exceleerde met 1 paasje op Rick die uit ging en 1x fijne overtreding. Daarna was de pijp leeg, de maag vol, het lichaam op en vroeg Heinie na 7 minuten om een wissel. Wellicht toch de spanning op de endeldarm die te groot werd (had Heinie weer water gedronken in de rust???). Anyway, weer gewoon niks weggegeven dus a "job weldone".

Vervolgens was het eigenlijk alleen Voc die aanspraak maalkte op de winst. Een schitterende lob van ons neusje (weliswaar bedoeld als voorzet) betekende de 1-0. De scheids gaf daarna nog 2 spelers van VFC geel waardoor het nog makkelijker werd. Uiteindelijk schoot Brian de 2-0 erin en was de overwinning binnen.

As zondag op naar de volgende 3-punter.

Groet, uw winnende coach,
Bas

Woensdag 17 april, thuis tegen VFC, 20:1515/04/2024 09:20:32
Verzamelen: 19:30
Start wedstrijd: 20:15

Laten we de goede 2e helft doortrekken tegen VFC en er alles aan doen deze wedstrijd te winnen. Tot woensdag!

Wedstrijd tegen Anti Barbari as zondag is om 10:15!!!10/04/2024 17:14:55
9:30 verzamelen
10:15 spelen

Wedstrijd van as zondag 7 april uitgesteld naar woensdag 17 april02/04/2024 11:03:11
Door de uitgestelde wedstrijd van zondag 7 april, is de eerst volgende wedstrijd uit tegen Anti Barbarbari per 14 april.

Start wedstrijd 12:00

Gisteren een prima eerste helfst gespeeld tegen een zeer gedreven Cvv Zwervers. Uiteindelijk met hulp van Michael en Heinie (wilde weer naar huis gaan ivm ziekte) 11 man op de been gekregen. Stand 2-1 voor de Zwervers door goed keeperswerk en strak verdedigen. De 2e helft werden we letterlijk weggeblazen. Zonder wissels en strakke tegenwind was de tegenstander fitter&feller met als eindstand 10-2. Voor Voc7 wel even lekker om een zondagje vrij te zijn. Vervolgens de degradatie kraker tegen VFC op 7 april.

Volgend jaar zullen we moeten werken met een grotere selectie om zo te voorkomen dat we met hangen en wurgen met 11 man in het veld staan. Heinie gaat in ieder geval spelen bij de veteranen dus ook voor hem zullen we een waardige vervanger moeten regelen. Na de wedstrijd van 7 april is in ieder geval de inventarisatie wie er allemaal blijven voetballen / wie er naar de veteranen gaan / wie er stoppen.

cheers Bas

Zondag 24 maart uit tegen Cvv Zwervvers om 12:1518/03/2024 16:17:54
Verzamelen VOC 11:00
Aanwezig bij Cvv Zwervers 11:30
Start wedstrijd: 12:15

Leuke pot tegen TOGB gisteren, echter wel met een slecht resultaat. Voetballend 90 minuten de bovenligegnde partij, maar dat leverde helaas geen 3 punten op. As zondag een goed moment om wel de overwinning te pakken.